Guide til glutenfri, vegansk og vegetarisk brunch i Aarhus?

  De fleste forbinder brunch med æg og pølser, og selvom der også findes andre ikke-animalske produkter i den traditionelle brunchoplevelse, er det svært for vegetarer og veganere at finde og nyde en lækker brunch.

  Heldigvis kan du både få vegetarbrunch, vegansk brunch og endda glutenfri brunch forskellige steder rundt om i Aarhus – vi viser dig hvor i dette indlæg.

   

  1) Vegetarbrunch i Aarhus

  Hvis du leder efter et sted at nyde en vegetarbrunch i Aarhus, har du nogle forskellige valgmuligheder – blandt andet:

  1) Café Sidewalk

  2) Café Faust

  3) LAVA

  4) Langhoff & Juul

  5) Juliette

  6) Emmerys

  7) Landcafé 

  8) Restaurant Flammen

  Her kan du alle steder bestille og nyde en lækker vegetarisk brunch, hvor der ikke er sparet på noget, når det kommer til ingredienserne. Hvis du ikke ved, hvor de forskellige steder er lokaliseret, så tjek vores guide ved at klikke på det enkelte link.

   

  2) Vegansk brunch i Aarhus

  Er du i stedet på udkig efter en hundrede procent vegansk brunchoplevelse, er der ikke nær så mange tilgængelige steder. Heldigvis byder Café Faust ikke kun på vegetarbrunch og normal brunch, men også på en vegansk brunch.

  Andre steder hvor du kan finde og nyde en lækker vegansk brunch er blandt andet på:

  1) Café Harepus

  2) Emmerys

  3) GRØD 

  Selvom der ikke er helt så mange valgmuligheder, er der stadig god mulighed for at nyde en lækker vegansk brunch i Aarhus.

   

   

  3) Glutenfri brunch i Aarhus

  Er du på udkig efter et sted, der servere glutenfri brunch, kan Aarhus også tilbyde dig dette på henholdsvis Langhoff & Juul samt GRØD.

  Flere og flere har fået øjnene op for at spise glutenfri enten på grund af helbredsmæssige årsager, eller fordi de bare gerne vil undgå gluten. Uanset årsagen til ikke at glutenbaserede produkter er GRØD og Langhoff & Juul bestemt et besøg værd.

   

   

  Hvordan finder jeg de forskellige brunchsteder i Aarhus?

  Det er heldigvis ret enkelt at lokalisere de forskellige brunchsteder i Smilets By. Du klikker bare på linket på den respektive café eller restaurant, og så bliver du ført direkte til vores beskrivelse af stedet.

  Falder det første kig ikke i din smag, leder du bare videre. Og hvis du vil udvide mulighederne til også at omfatte traditionel brunch, har vi på denne side samlet en liste over alle de spisesteder i Aarhus, der serverer brunch. Her burde det være muligt at finde et spisested, der kan forkæle på dine og eventuelle følgesvendes smagsløg med en lækker brunch fra morgenstunden.

   

  FAQ BOKS

  Er der forskel på priserne i forhold til almindelig brunch?

  Som udgangspunkt, nej. Der er ikke den store forskel priserne for glutenfri, vegetarisk eller vegansk brunch. De forskellige typer af brunch bevæger sig typisk indenfor det samme prisleje som klassisk og traditionel brunch.

  Er det nødvendigt at booke et bord i forvejen, hvis jeg skal have brunch i Aarhus?

  Det er forskelligt fra spisested til spisested, så her må du tjekke nærmere på egen hånd.

  Hvad er forskellen på vegetarisk, vegansk og glutenfri brunch overfor almindelig brunch?

  Den eneste forskel på disse forskellige typer af brunch er, at du ikke får produkter, der kommer fra dyr eller indeholder gluten. Det har intet at sige for kvaliteten af brunchanretningen, da de veganske, vegetariske og glutenfri udgaver er lige så lækre – hvis ikke bedre.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder