Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus Tlf.: 30 30 00 18

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder i Aarhus. Det er her, du finder mange af de lokale århusianere, når de er ude for at forkæle sig selv. Det er derfor også klart en af byens mest trendy steder, som både tiltrækker de lokale århusianer og turister.

  Latinerkvarteret består af utroligt charmerende gader, hvor du kan mærke bylivet og hjertet i Aarhus på bedste vis. Når du går rundt i Latinerkvarteret, kan du ikke undgå at dufte de forskellige råvarer og retter, som de mange skønne caféer og restauranter byder deres gæster på. Her finder du naturligvis også den fantastiske perle, Langhoff & Juul. Det er klart et af de mest eftertragtede restauranter i byen, da der bliver kræset om de enkelte råvarer og den gastronomiske oplevelse, som venter dig, når du træder ind ad døren.

   

   

  Forkæl dig selv med en brunch hos Langhoff & Juul

  Hvis du vil give dig selv den bedste start på dagen og forkæle dine smagssanser til det yderste, så skal du tage og bestille et bord til en brunch hos Langhoff & Juul. Det er en restaurant, der er bygget på stor respekt for de enkelte råvarer, og det vil du tydeligt kunne se og smage, når du får serveret brunch i caféen.

  Langhoff & Juul mener, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Derfor har de naturligvis sørget for en spændende og forfriskende brunch, hvor der er masser af lokale og sæsonbaserede lækkerier. De tager naturligvis højde for, om du kan tåle gluten, laktose, eller hvis du har andet du foretrækker. Du kan derfor se frem til den ultimativt bedste brunch med god mad og betjening.

   

   

  Langhoff & Juul byder på to signifikante brunchserveringer

  Hvis du leder efter en brunch, som er ud over det sædvanlige, er der ingen tvivl om, at du bør besøge Langhoff og Juul. Hos Langhoff & Juul kan du vælge mellem to signifikante brunchserveringer. Den ene er deres kendte og populære signaturbrunch, som blandt andet består af hjemmelavet surdejsbrød og yoghurt, røræg, tærte, hønsesalat og meget mere. Den anden lækre brunch kommer i en vegetarudgave.

  Når du sætter dig til bords hos Langhoff & Juul, kommer du til at nyde din brunch i rolige og smukke omgivelser, hvor der er lagt op til en oplevelse, som du sent vil glemme. Her er der plads til at nyde hinandens selskab over byens måske bedste brunch i Aarhus – velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Langhoff & Juul?

  Langhoff & Juul holder åbent alle dage fra klokken 10. Caféen lukker først kl. 23 torsdage, fredage og lørdage.

  Hvor ligger Langhoff & Juul i Aarhus?

  Langhoff & Juul holder til i Latinerkvarteret i Aarhus. Adressen er helt specifikt Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C.

  Kan jeg få brunch hos Langhoff & Juul?

  Ja, Langhoff & Juul tilbyder byens måske bedste brunch. Deres brunch kommer i to spændende udgaver – en traditionel og en vegetarisk.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder