Nyd en 100% plantebaseret brunch hos Café Harepus i Latinerkvarteret

  Studsgade 7c, 8000 Århus

  Latinerkvarteret er et populært område i Aarhus, hvis du leder efter et skønt sted at spise en brunch. Det er et område med et væld af skønne caféer og restauranter. Der er derfor gode muligheder for at stille både den lille og store sult.

  Er du på udkig efter en udsøgt og lækker brunch i Latinerkvarteret, så er der mange gode bud at vælge mellem. Her er en af de mest populære caféer blandt andet Café Harepus. Café Harepus er et helt særligt sted, hvis du vil smage noget, du måske ikke kan få så mange andre steder. Det er nemlig en café, der arbejder med 100% plantebaseret mad.

  Caféen har fået stor succes i Aarhus på relativt kort tid. Her er mange af deres stamgæster både veganere, men så sandelig også folk der spiser kød. De har sammensat forskellige spændende retter, som har så meget smag i sig, at de, som ikke veganere, ikke savner deres behov for animalske ingredienser, når de træder ind i caféen. 

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af Café Harepus (@cafeharepus)

   

  Kickstart din dag med plantebaseret morgenmad fra Café Harepus

  Café Harepus kan på mange måder sammenlignes med en traditionel bager, bortset fra at de bestræber på at anvende 100% plantebaserede råvarer. Det vil sige, at når du bestiller brød eller brunch hos Café Harepus, så bruger de hverken æg, smør eller fløde i deres bagning, som man typisk vil gøre i traditionel forstand. Du skal derfor se frem til en morgenmad eller brunch, som er 100% plantebaseret, uden at man har gået på kompromis med smagen og kvaliteten på råvarerne. 

  Café Harepus er derfor stedet, du skal besøge, hvis du er nysgerrig på at smage en 100% plantebaseret bolle, eller elsker mad der er udvundet fra planter. Her er deres morgenmad og brunch utrolig populær blandt aarhusianerne. 

  Til morgenmad eller brunch kan du blandt andet smage deres boller eller croissanter, som stadig er mættende og fedtede, som du kender det normalt, uden at der er anvendt smør eller æg. De har også et stort udvalg af wienerbrød og søde kager, som du kan spise med ekstra god samvittighed. 

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af Café Harepus (@cafeharepus)

   

  Inviter din familie på en 100% plantebaseret brunch i Latinerkvarteret

  På Café Harepus har du muligheden for at invitere hele familien på en 100% plantebaseret brunch i hjertet af Aarhus. Personalet står klar til at byde dig velkommen til et kreativt og spændende univers af mange forskellige retter, der er udvandet af ingredienser fra planter.

  God fornøjelse – og velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad er Café Harepus' adresse?

  Café Harepus' adresse er Studsgade 7c, 8000 Aarhus

  Hvornår kan jeg nyde en morgenmad/brunch hos Café Harepus?

  Alle ugens dage kan du spise din morgenmad/brunch her.

  Kan jeg få "almindelig" mad hos Café Harepus?

  Du kan ikke få brød, kager og mad i traditionel forstand hos Café Harepus, da alle retter er 100% plantebaseret – men der bliver ikke gået på kompromis med smagen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er

  Nyd en lækker brunch på Café STØJ på Frederiksbjerg

  Frederiksbjerg er et populært område i Aarhus, hvor du finder mange hyggelige og gode spisesteder. Her

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder