LAVA – veltilberedt brunch ved åen

  Åboulevarden 22, 8000 Århus Tlf.: 25 53 30 31

  Tager du til åen i Aarhus, finder du LAVA. Her er caféen, hvor du kan få en hyggelig stund, når du ønsker at starte din dag med en veltilberedt og god brunch. Tag derfor dit yndlingsselskab med dig, og så sørger caféen for, at du får en god oplevelse. 

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af LAVA Café & Bar (@lava_aarhus)

   

  LAVA – brunch med sjæl ved åen 

  LAVA er en af de caféer i Aarhus, som har en utrolig unik placering. Den ligger nemlig langs åen, som altid summer af liv og god stemning, uanset hvornår på året du bevæger dig derned. Det betyder også, at du kan nyde en brunch, hvor du mærker Aarhus’ sjæl helt tæt på. Slå dig ned inde i caféen, eller nyd din mad under åben himmel udenfor. 

  Når du er færdig med din brunch, kan du med fordel bevæge dig ned i Latinerkvarteret, som ligger rigtig tæt på. Her har du en lidt ældre bydel af Aarhus, hvor du kan shoppe, handle ind eller besøge flere specialbutikker. Bevæger du dig længere op mod byen, kommer du direkte ind på strøget, hvor du kan ose i de mange forskellige butikker, der løber hele vejen op til banegården. 

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af LAVA Café & Bar (@lava_aarhus)

   

  Sikre brunchklassikere hos LAVA

  Med et besøg hos LAVA ved åen kan du se frem til sikre brunchklassikere. Du har mulighed for at vælge mellem to varianter. Du kan vælge Den klassiske, som består af yoghurt med tilhørende müsli og mango-coulis. Glæd dig også til deres hjemmelavede marmelade, som du kan kombinere med Arla Unika gammel knas, der hører med. Og sidst får du både et blødkogt æg, frugt og så naturligvis både lyst og mørkt brød. 

  Går du omvendt med deres variant, Den smukke, kan du nyde yoghurt med mango-coulis og både comte og brie, du får et blødkogt æg, en lækker hjemmelavet rejesalat, røget laks, avocado, en let salat, frugt og også en frugtsalat med råcreme. Her medfølger der også både mørkt og lyst brød. 

  Hvis du foretrækker en vegetarbrunch, så tilbyder LAVA også det. Her har de sørget for alt godt til ganen som hjemmelavet svampesalat, hummus, oste, røræg, yoghurt med mango-coulis, hytteost, frugt, en let salat og lyst og mørkt brød. 

  Som en bonus er alle deres brunchplatter til at betale for. Og uanset hvilken du vælger, så koster de det samme. Tag derfor også dit yndlingsselskab med under armen og nyd en god brunch i fællesskab.

  FAQ BOKS

  Hvad er LAVAs adresse?

  LAVAs adresse er Åboulevarden 22, 8000 Aarhus.

  Hvad er LAVAS telefonnummer?

  LAVAs telefonnummer er 25 53 30 31.

  Hvilke dage serveres der brunch?

  Der serveres brunch hos LAVA alle ugens dage.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder