Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  Jægergårdsgade 54, 8000 Århus Tlf.: 86 21 54 54

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt op til en brunch i hyggelige og uformelle omgivelser. For det er præcis den stemning, de er gået efter.

  Det er selvfølgelig samtidig med, at der bliver kræset for dine smagsløg. For hvis der er en ting, som caféen i den grad er dygtige til, så er det at sammensætte en smagfuld og varieret brunch. Det er heller ikke til at tage fejl af, når du træder hen til deres imponerende buffet.

   

   

  Lækker brunch i afslappende omgivelser hos Juliette på Frederiksbjerg

  Hver weekend åbner Juliette dørene for en utrolig lækker brunch i afslappende omgivelser. Buffeten vil både byde på cremet røræg, pebertørret bacon og merguez pølser, charcuteri, franske oste og naturligvis med søde og syltede nødder til. Hvis du ønsker et vegetarisk alternativ til det kød, brunchen byder på, kan du vælge deres lækre falafler. Disse kan du også vælge at kombinere med deres hjemmelavede tapenader, aioli og pesto. Du finder også yoghurt, du kan toppe med granola og bærcoulis.

  Som prikken over i’et er der naturligvis noget til den søde tand. Du kan både sætte tænderne i deres udsøgte mini æbletærter, pandekager, croissants eller pain au chocolat. Derudover finder du hjemmelavet marmelade og karamelcreme, som kan nydes på deres hjemmebagte brød eller rugbrød.

  Du kan nyde din brunch med forskellige drikkevarer, der er inkluderet. Det gælder alt fra friskpresset appelsinjuice og citronade, æblemost, te og kaffe, og så kan du naturligvis toppe din brunch med bobler.

   

   

  Nyd også Juliettes smagfulde brunch på Frederiksbjerg på hverdage 

  Ønsker du at tage tid ud af kalenderen en hverdag, så du kan nyde en bid mad ude? Så kan du også få en brunch på Juliette. Her vil du kunne bestille deres brunch á la carte. Til forskel fra weekenderne serveres denne ikke på deres 1. sal. men i stedet i deres restaurant. Begge placeringer giver dig selvfølgelig stadig en spiseoplevelse i skønne omgivelser. 

  Hvis du når at forelske dig i de gode smagsoplevelser, som Juliette kan byde på, kan du desuden få middags- og aftenserveringer. Og de kommer bestemt også kun til at overraske dig positivt, uanset hvad du måtte ende med at bestille fra menukortet. 

  Du skal altså endelig ikke snyde dig selv for en helt særlig brunch i et af de mest populære kvarterer i Aarhus. Det er klart et besøg værd. 

  God fornøjelse – og god appetit.

  FAQ BOKS

  Hvad er Juliettes adresse?

  Adressen er Jægergårdsgade 54, 8000 Aarhus.

  Hvilke dage er der brunch på Juliette?

  Det er der onsdag til søndage. I weekenden er det buffet, i hverdagene kan du bestille á la carte.

  I hvilket tidsrum er der brunch?

  Du kan nyde din brunch i tidsrummet 10-14.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder