GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  Graven 24, 8000 Århus Tlf.: 32 13 91 39

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er Latinerkvarteret et populært sted, mange aarhusianer og turister besøger, når de skal finde noget lækkert at spise. Du finder derfor også nogle af byens bedste madoplevelser hos de lokale caféer og restauranter i denne historiske bydel.  

  En af de caféer, som har gjort sig særligt positivt bemærket, er GRØD. GRØD er et koncept, hvor man laver grød i mange forskellige varianter og smage. Hvis du derfor elsker grød, så er det helt oplagt at prøve deres brunch- eller morgenmadsanretninger. Her får du med sikkerhed en oplevelse, du sent vil glemme.

  GRØD mener bestemt ikke, at grød udelukkende skal være kedeligt eller sundt. Derfor har de sammensat nogle af de mest velsmagende og fantastiske grødretter, som vil få dig til at komme igen og igen. 

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af GRØD (@groedcph)

   

  Pift dagen op med morgenmad eller brunch hos GRØD

  Nu har du muligheden for at kickstarte dagen med grød til morgenmad eller brunch, som du aldrig har smagt før. GRØD, som holder til i Latinerkvarteret i Aarhus, er klar til at byde dig på en fantastisk smagsoplevelse. Deres sammensætninger af grød og ingredienser er en gave for din krop. Deres grødretter er spækkede med sunde vitaminer og alt, hvad du skal bruge for at opbygge god energi i kroppen.

  Du kan enten spise din morgenmad eller brunch i caféen eller tage den med dig hjem. Der er også flere, der vælger at køre forbi GRØD om morgenen for at hente deres favorit, som de kan nyde på arbejdet. Derfor har GRØD åbent fra kl.7.30 hele ugen.

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af GRØD (@groedcph)

   

  Forkæl dig selv med en lækker brunch hos GRØD

  Trænger du til at få en madoplevelse ud over det sædvanlige, eller har du mod på at prøve noget nyt, så skal du smage en morgenmadsanretning eller brunch hos GRØD. Her kan du enten selv trille forbi til en omgang grød eller invitere din partner eller familie med ud. De har mange forskellige kombinationer af grød, så du med sikkerhed nok skal finde en, du vil elske. Den største udfordring bliver nok at vælge, hvilken ret du skal smage, da de alle smager helt fantastisk. 

  Du kan blandt andet prøve deres skyr med kompot, som består af islandsk yoghurt med frisk frugt. Her kombineres det med GRØD’s egen granola og rabarberkompot, som kommer til at slå benene væk under dig. 

  God appetit.

  FAQ BOKS

  Hvad er GRØDS adresse?

  Du finder GRØD på Graven 24, 8000 Aarhus i Latinerkvarteret.

  Hvornår kan du bestille deres morgenmad/brunch hos GRØD?

  Du kan allerede nyde deres morgenmadsretter fra kl. 7.30.

  Serverer GRØD brunch?

  GRØD serverer ikke brunch i klassisk forstand, men du kan vælge mellem et utal af lækre grødretter, som med sikkerhed kan stille din morgensult – stor eller lille.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder