Emmerys – brunch med gode råvarer på Frederiksbjerg

  Bruuns Galleri, 8000 Århus Tlf.: 20 33 11 89

  Når du skal ud at nyde en brunch, så er det den perfekte anledning til at få en god spiseoplevelse. Her er det naturligvis et must, at der er brugt de bedste råvarer. Det vil nemlig kunne smages allerede ved første bid – og det ved Emmerys på Frederiksbjerg alt om. 

  Med en brunch på Emmerys træder du ind i et 100% bageri og kaffebar. Uanset hvad du sætter tænderne i på deres brunchplatte, så ønsker de, at du får et lille stykke håndværk, der er lavet på gode råvarer. Du vil derfor også opleve, at deres brunch bestemt ikke kommer til at skuffe. 

   

  Nyd en brunch med mange smagsoplevelser hos Emmerys på Frederiksbjerg

  Du kan i den grad glæde dig til at smage den brunch, som Emmerys har sammensat til dig. Den består nemlig af deres eget brød og wienerbrød, skyr med velsmagende granola, blødkogt æg, årstidens kompot, smør, ost og persillepesto. Dertil får du serveret både skinke, chipotletun og laks, og til dig der elsker lidt ekstra sundt, er der både spinat og avocado. Med denne kombination kan du være sikker på, at du i hvert fald ikke går sulten derfra.

  Hvis du ønsker ekstra lækre drikkevarer, har du mulighed for at tilkøbe koldpresset juice og et forfriskende ingefærshot. Det kan også anbefales, at du bestiller en kop kaffe, for du vil helt sikkert kunne smage, at den er brygget på ekstra gode kaffebønner. Det er selvfølgelig uanset, hvilken variant du går med.

  Hvis du ønsker et morgenmåltid, der ikke mætter nær så meget, kan du altid vælge deres morgentallerken.

   

  Brunch på Emmerys på Frederiksbjerg – den perfekte start på dagen

  En brunch på Emmerys på Frederiksbjerg er den perfekte måde at starte din dag på. Du får naturligvis en brunch, du ikke kommer til at glemme lige foreløbig, hvad end du tager afsted selv eller med en, du holder af. Derudover kan du sætte dig godt tilrette i en bydel, som mange aarhusianere holder specielt meget af. Frederiksbjerg har nemlig et helt særligt bymiljø med en række spændende specialbutikker, tøjbutikker, caféer, restauranter og ikke mindst bagerier. Du har derfor mange af de ting, du kunne ønske dig, lige ved hånden. 

  Når du er færdig med din brunch, kan du selv gå en tur rundt i kvarteret. Det er desuden utrolig tæt på midtbyen og Bruuns Galleri, som byder på gode shoppemuligheder. Du har derfor også den perfekte afslutning på din brunch, hvis du indtager den på Emmerys.

  FAQ BOKS

  Er Emmerys’ brunch delevenlig?

  Nej. Det kan anbefales, at du bestiller din egen platte.

  Hvad skal jeg betale for en brunch hos Emmerys?

  En brunch hos Emmerys ligger til 139 kr./person.

  Hvor finder jeg Emmerys på Frederiksbjerg?

  Emmerys har adressen M.P. Bruunsgade 49, 8000 Aarhus.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er

  Nyd en lækker brunch på Café STØJ på Frederiksbjerg

  Frederiksbjerg er et populært område i Aarhus, hvor du finder mange hyggelige og gode spisesteder. Her

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder