Sammensæt din egen brunchtallerken med tapas brunch i Aarhus

  Er du typen, der elsker brunch og tapas lige højt? Hvorfor så ikke finde et brunchsted, der kombinerer begge disse typer af retter?

  I Aarhus findes der flere forskellige steder, der byder på tapas brunch. Ja, du hørte rigtigt – tapas brunch! Nyd det bedste fra to verdener og bestil dig et bord på et af de mange spisesteder i Aarhus, der tilbyder netop denne form for brunch. Det vil du ikke fortryde!

   

   

  Hvor kan du finde tapas brunch i Aarhus?

  Elsker du idéen om at kombinere tapas og brunch, og bor eller opholder du dig samtidig i eller omkring Aarhus, så er du heldig. Der findes nemlig en del forskellige caféer og restauranter, der tilbyder denne unikke form for brunch. Spisestederne er tilmed spredt ud over byen, så du kan altid finde et sted i nærheden af dig.

  For at skære feltet lidt ned, har vi udvalgt 7 af de bedste steder at spise tapas brunch i Aarhus – nemlig:

  1) Café Frida

  2) Åland

  3) Café K

  4) Cross Café

  5) Restaurant SYV NI 13

  6) Bernth & Co.

  7) Café Ziggy

  Fælles for alle disse caféer og restauranter er, at du kan nyde en rigtig lækker vælg selv-brunch – eller tapas brunch som vi kalder det.

  Er du ikke meget for at pille ved traditionerne, er der også muligt at nyde en helt almindelig, klassisk og traditionel brunch, men hvorfor ikke prøve noget nyt, nu du alligevel er et sted, der serverer tapas brunch? Vi er ret sikre på, at du ikke kommer til at fortryde det.

   

   

  Tapas brunch – det bedste fra to verdener

  Som sagt er idéen bag tapas brunch en kombination af to af danskernes yndlingsretter. Klassisk brunch og muligheden for selv at sammensætte sin menu med små retter. Man har ganske enkelt taget den klassiske brunch, hvor du i de fleste tilfælde får serveret en tallerkenanretning, restauranten eller caféen har defineret, og i stedet gjort det muligt selv at bestemme, hvad der skal være på din tallerken. 

  Som regel sker det ved hjælp af en seddel, hvor du krydser af ud fra de enkelte retter. Og du vælger ofte selv, om du ønsker 3, 5 eller 7 forskellige anretninger.

  Det betyder, at der er et bredt udvalg af små retter, du kan lægge på din tallerken og derved sammensætte din helt egen favoritbrunch ved at vælge de ting, der appellerer mest til dine smagsløg. Med tapas brunch kan du nyde din brunch til fulde og efterlade en tom tallerken.

  FAQ BOKS

  Hvad er tapas brunch?

  Tapas brunch er sin enkelthed kombinationen af brunch og tapas. I stedet for at få serveret en færdig tallerken, kan du selv vælge forskellige små retter til din tallerken og derved selv bestemme, hvad din brunch skal indeholde.

  Hvor finder jeg tapas brunch i Aarhus?

  Vi har fundet 7 forskellige spisesteder, der serverer tapas brunch i Aarhus – se artiklen her.

  Skal jeg bestille bord, hvis jeg vil have tapas brunch?

  I nogle tilfælde kan du komme ind direkte fra gaden, mens du andre steder er nødt til at booke en plads. Du finder bedst ud af det ved at kontakte de individuelle spisesteder.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder