Nyd en fantastisk brunch hos Café Ziggy på Trøjborg

  Tordenskjoldsgade 96, 8200 Århus Tlf.: 86 10 43 22

  Trænger du til at komme ud og få en overdådig oplevelse med din partner, ven, veninde eller familie, så kan du stadig nå at bestille bord hos Café Ziggy, som er placeret i hjertet af Trøjborg. Trøjborg er en af de mest fantastiske og charmerende områder i Aarhus. Man kan med andre ord beskrive det som en lille by i den store by Aarhus. 

  Café Ziggy byder på mere end bare en overdådig brunch. Her kommer du til at sidde i nyindrettede skønne lokaler, og der er skabt de helt perfekte rammer for, at du kan smide overtøjet og slappe af i selskab med de mennesker, du har lyst til at spise brunch sammen med. 

   

  Gør brunch på Trøjborg til en særlig oplevelse

  Hvis du vælger at spise brunch hos Café Ziggy på Trøjborg, så er det ikke udelukkende for at nyde deres fantastiske måltider. Her vil du opleve, at det er en café med en helt særlig stemning. Der er mange stamgæster at finde i caféen, hvorfor det også for mange er deres andet hjem. Det vil du kunne mærke på den stemning, der er blandt gæsterne og personalet.

  Når du eller I træder ind på Café Ziggy, vil personalet naturligvis tage pænt imod jer, som var I en af deres stamgæster – også selvom det måske er første gang, du besøger Café Ziggy. Men du skal passe på, da det hurtigt kan ende med at blive vanedannende med deres lækre brunch og den intime stemning, der er i caféen.

   

   

  Café Ziggy tilbyder brunch lige efter din smag 

  Når du vælger at få brunch hos Café Ziggy på Trøjborg, kan du enten vælge mellem 3, 4 eller 5 retter efter eget valg. Her får du et menukort i hånden, som lige nu lyder på 9 forskellige retter. De opdaterer løbende menukortet, så du har mulighed for at få en unik madoplevelse hver gang, du besøger Cafe Ziggy til brunch eller morgenmad. 

  Kokken på caféen tilpasser også menukortet efter sæsonens råvarer. Her har kokken respekt for maden og de enkelte råvarer, hvilket du tydeligt vil kunne smage, uanset hvilke retter du vælger at sammensætte din brunch af.

  Sammen med din brunch kan du vælge at få brygget byens måske bedste caffe latte. Hvis du er mere til det kolde, kan du få en friskpresset juice til at kvikke kroppen op med.

   

   

  Snyd ikke dig selv for en lækker brunch hos Café Ziggy

  Kunne du tænke dig et let sted at parkere din bil for at kunne nyde en skøn brunch? Eller have mulighed for at gå en tur i skoven efter et solidt måltid? Så er der ingen tvivl om, at Café Ziggy på Trøjborg er det helt rette sted for dig.

  God fornøjelse!

  FAQ BOKS

  Hvornår tilbyder Café Ziggy brunch?

  Du kan nyde en brunch på Café Ziggy alle dage i løbet af ugen.

  I hvilket tidsrum kan du bestille brunch på Café Ziggy?

  Du kan bestille brunch fra mandag til fredag kl. 09-12. I weekenden lørdag til søndag kan du bestille brunch mellem kl. 09-13.

  På hvilken adresse finder du Café Ziggy på Trøjborg?

  Café Ziggy på Trøjborg holder til på Tordenskjoldsgade 96, 8200 Aarhus.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder