Kickstart weekenden med brunch hos Restaurant SYV NI 13 i Aarhus

  Frederiksgade 74, 8000 Århus Tlf.: 93 30 30 31

  En god weekend starter som regel med en brunch. Hvis der er noget, Aarhus kan byde på, så er det fantastiske caféer og restauranter. Der er derfor gode muligheder for at få den gode start på dagen med en brunch på en café i Smilets by. Her kan du for eksempel nyde en lækker brunch hos Restaurant SYV NI 13. De holder åbent hver lørdag fra kl.10, hvor seneste booking kan ske kl.13. Der kan være rift om tiderne, hvorfor du bør bestille bord i god tid – Restaurant SYV NI 13 er nemlig en byens mest populære spisesteder, når det kommer til brunch i Aarhus. 

  Restaurant SYV NI 13 er placeret på Frederiksgade i hjertet af Aarhus. Det er derfor let at komme til på cykel, gåben eller i bil, hvis du kommer udenbys fra. Her kan du passende smide overtøjet og blive forkælet med god mad og et smilende personale. 

   

   

  Restaurant SYV NI 13 tilbyder brunch som delemad i hjertet af Aarhus 

  Hvis du kan lide delemad, og vi taler om delemad af højere kvalitet, ja, så er det værd at besøge Restaurant SYV NI 13. Her kan du enten vælge kokkens sammensatte menu eller sammensætte en brunch selv efter din smag. Alle brunchanretninger kommer som delemad, hvorfor man typisk bestiller brunch som minimum to personer.

  Retterne skifter efter sæson, så du altid kun blive præsenteret for de friske råvarer, som smager bedst. Hvis du for eksempel bestiller en brunch i skrivende stund, kan du forvente at få serveret røget laks, cremet spinat, dild, sprøde svampekugler, østershatte, miso grillet ost, tomatsalsa, hønsesalat, skagenskinke, glaserede rødbeder og meget andet lækkert mad.

  Til dessert kan du forvente at få serveret noget sødt som eksempelvis brownie med karamel og is til. Du vil også kunne få serveret unika havgus ost med blomme chutney og saltede mandler. 

  Lyder det som noget, der kunne få dine tænder til at løbe i vand, så er det en god idé at få booket et bord til brunch med det samme – husk, der er rift om pladserne.

   

   

  Få en gastronomisk smagsoplevelse med en brunch hos SYV NI 13

  Restaurant SYV NI 13 er stedet, du skal vælge, hvis du ikke vil have en klassisk brunch, men i stedet sætter pris på en brunchanretning, hvor der er kræset for smagsoplevelsen og det gastronomiske udtryk.

  Inviter en du holder af til at tage med, så I sammen kan dele både mad og nærvær. Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad er Restaurant SYV NI 13s adresse?

  Du finder den populære restaurant på Frederiksgade 74, 8000 Aarhus.

  Hvornår kan du få brunch hos Restaurant SYV NI 13?

  Du kan glæde dig til at få brunch hver lørdag hos Restaurant SYV NI 13.

  Skal jeg reservere bord hos Restaurant SYV NI 13?

  Hvis du drømmer om at smage den populære brunch hos Restaurant SYV NI 13, så skal du bestille et bord på forhånd – der er nemlig rift om pladserne.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er

  Nyd en lækker brunch på Café STØJ på Frederiksbjerg

  Frederiksbjerg er et populært område i Aarhus, hvor du finder mange hyggelige og gode spisesteder. Her

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder