Brunch ved åen i Aarhus – nyd maden og den gode stemning

  Et af de mest kendte områder i Aarhus – både af de indfødte aarhusianere og af udefrakommende – er Åboulevarden, der strækker sig fra Dokk1 og cirka én kilometer ind i Aarhus midtby.

  Ved åen finder du nogle af de mest populære værtshuse og spisesteder i Aarhus by, og det er et sted, der tiltrækker utroligt mange mennesker. Særligt på de milde og varme sommeraftener. Hvis du er på udkig efter et godt sted at spise brunch i Aarhus, bør du overveje at starte dagen ved åen i Aarhus.

   

   

  Hvem tilbyder brunch ved åen i Aarhus?

  Der findes som sagt en del spisesteder ved åen i Aarhus, men når det kommer til brunch, er der nogle, du især bør overveje – nemlig: 

  1) Café Sidewalk 

  2) Cafe Faust 

  3) LAVA 

  4) Rømer 

  5) Grappa

  6) Globen Flakket 

  7) Café Viggo 

  8) Cross Café 

  Alle disse steder har det til fælles, at de – udover at ligge ved åen i Aarhus – tilbyder nogle af de mest lækre brunchtallerkener i byen. Så hvis du er på jagt efter et godt sted at indtage brunch i Aarhus, er et af disse steder det helt oplagte valg.

   

  Hvilket spisested skal jeg vælge?

  Af de 8 nævnte spisesteder der tilbyder brunch ved åen i Aarhus, er det svært at sige, hvilket du bør vælge. De er alle sammen er virkelig gode.

  I sidste ende kommer det derfor an på, hvad du synes, er en god brunch. Nogle fortrækker bacon og æg samt et stykke brød, og så er de tilfredse, mens andre gerne vil have en mere moderne udgave af den traditionelle brunchtallerken. For at fastslå hvad der er det bedste sted i dine øjne, er du først og fremmest nødt til at finde ud af, hvad du forventer af en brunch, og herefter vælge det spisested der ligger tættest op af dette.

  Du kan eventuelt kigge med i vores beskrivelser af byens brunchsteder.

   

   

  Hvordan finder du ned til åen i Aarhus?

  Hvis du har besluttet sig for at prøve et eller flere af de spisesteder, der tilbyder brunch ved åen i Aarhus, skal du først og fremmest finde derned. Det er heldigvis ikke svært.

  Når du står på banegården, skal du blot gå over vejen og ind på Strøget, som du følger, indtil du rammer Sankt Clemens Torv. Herfra løber åen i begge retninger, så herefter er det blot at finde det spisested, der appellerer mest til dig. 

  Det kan dog være en fordel at researche den præcise lokation, inden du begiver dig ned af Strøget. På den måde slipper du for at rende rundt og tjekke menukort, men kan i stedet gå direkte til det spisested, du har fundet frem til.

  FAQ BOKS

  Hvad koster brunch ved åen i Aarhus?

  Da spisestederne ligger et af de mest populære steder i Aarhus, kan de godt være lidt til den høje side, men det er muligt at finde en god brunch til en god pris.

  Hvordan finder jeg ned til åen i Aarhus?

  Den letteste måde at finde ned til åen i Aarhus er ved at tage udgangspunkt i banegården og følge strøget ned til Sankt Clements torv.

  Skal man bestille bord til brunch?

  Det kommer lidt an på sæsonen. Nogle dage kan du gå ind direkte fra gaden, mens det er nødvendigt at bestille bord i forvejen på andre dage.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder