Café Viggo – brunch med franske fornemmelser

  Åboulevarden 52, 8000 Århus Tlf.: 86 19 00 11

  Langs åen i Aarhus finder du den populære Café Viggo. Det er en af de caféer, hvor du altid ser besøgende – og det er der ikke noget at sige til.

  Stedet er indrettet i en hyggelig fransk caféstil, og så kommer vi ikke uden om, at deres brunch er utrolig velsmagende. Du får derfor en ekstra god start på dagen, når du booker et bord for at spise brunch på caféen.

   

   

  Velsmagende tapasbrunch hos Café Viggo

  Hos Café Viggo kan du se frem til at få en velsmagende tapasbrunch, hvor du selv vælger de serveringer, du ønsker. Alt efter hvor sulten du er, kan du gå med enten 4, 5 eller 6 af de retter, som er på menuen. Før vi opridser dem, skal det selvfølgelig også nævnes, at maden hos Café Viggo også er franskinspireret, og det skinner bestemt også igennem i deres brunch. 

  Du har blandt andet mulighed for at vælge chiagrød, der er rørt sammen med yoghurt og mandler, eller yoghurt der kombineres med müsli og hindbær-coulis. Du kan også få velsmagende røræg med både bacon og purløg. Hvis du er til oste, kan du vælge Gammel Knas eller Høgelundsgård ost. Derudover byder de på en række forskellige salater – blandt andet kyllingesalat, rejesalat og cæsarsalat. Du kan også nyde enten en fennikelsalami, lufttørret skinke, nachos, pommes frites med både creme fraiche og en sød chilidressing, friteret mørksej, grapefrugt og mazarinkage.

  Med den sammensætning Café Viggo tilbyder, er der rig mulighed for, at du kan sammensætte en brunch lige efter din smag. Hvad end du måtte vælge, så kan du sætte forventningerne højt. Caféen laver nemlig velsmagende mad, og det vil du opleve, så snart du tager din første bid. 

   

   

  Nyd en god brunch i hjertet af Aarhus hos Café Viggo 

  Café Viggo har en utrolig god placering – de har nemlig deres café lige ned til åen. Det betyder, at du kommer til at mærke til den helt særlige stemning, der er her. Uanset om du får et bord indenfor, eller du placerer dig ude. Du har derfor en god undskyldning for at lave en aftale med en, du holder af, hvor I begge kan få et lille afbræk fra hverdagen. 

  Placeringen er desuden yderst central. Du er ikke mange minutters gang fra Latinerkvarteret, Strøget og naturligvis Magasin. Hvis du har lyst, kan du derfor også tage en shoppetur efter din brunch eller måske bare gå en tur i de charmerende gader, som Aarhus også har. 

  FAQ BOKS

  Hvad er Café Viggos adresse?

  Adressen er Åboulevarden 52, 8000 Aarhus – med andre ord: ved åen i Aarhus.

  Hvornår kan der nydes en brunch hos Café Viggo?

  Du kan nyde deres brunch alle ugens dage.

  Skal jeg bestille bord til brunch hos Café Viggo?

  Du er velkommen til bare at komme forbi, men hvis du vil være helt sikker på at få et bord, kan du med fordel reservere et på forhånd.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder