Nyd en fantastisk brunch på Globen Flakket ved åen i Aarhus

  Åboulevarden 18, 8000 Århus Tlf.: 87 31 03 33

  I hjertet af Aarhus langs den populære å, der løber gennem byen, finder du Café Globen Flakket. Der er en masse caféer og restauranter at finde, når du går en tur langs med åen, men ved enden finder du Globen Flakket. En af de bedste placeringer hvis du vil nyde en dejlig udsigt til Aarhus og det pulserende liv, mens du får en fantastisk brunch

  Globen Flakket er en populær café i Aarhus, som hvert år får besøg af mange aarhusianere og turister. Da placeringen er så central, er du tæt på alting i Aarhus. Du kan derfor let komme frem med tog eller bus, da både banegården og busterminalen ligger i gåafstand til caféen. Du kan naturligvis også cykle eller tage el-løbehjulet, hvis du allerede bor i Aarhus.

  Den centrale placering betyder også, at du kan tage på shoppingtur i Danmarks næststørste by efter en overdådig brunch. Byens havn ligger ikke længere end et stenkast fra Café Globen Flakket, så der er desuden rig mulighed for at gå en tur langs vandet og få frisk luft, inden du skal nyde din brunch. 

   

   

  Måske byens bedste brunch hos Globen Flakket

  Trænger du til at komme ud og få en madoplevelse ud over det sædvanlige, så er der god grund til at bestille bord hos Globen Flakket. Her kan du kigge ind til en fantastisk brunch sammen med din partner, venner eller familie. 

  Caféens kok har stor respekt for råvarerne. Det er derfor altid friske råvarer i sæson, menukortet bliver lavet ud fra. Det vil du tydeligt kunne se og smage, når du får serveret brunch hos Globen Flakket.  

   

   

  All inclusive brunch i hjertet af Aarhus 

  Café Globen Flakket har gjort det nemt og enkelt for dig at vælge brunch i Aarhus. Her kører de nemlig med all inclusive som koncept. Det vil sige, at du i prisen får serveret alt, hvad du kan spise og drikke de næste to timer. Der vil være et stort bord, som vil være dækket med forskellige brunchanretninger, så der er noget at finde for enhver smag. Der bliver løbende fyldt op med friske retter i takt med, at du spiser. 

  Med all inclusive betyder det også, at du kan vælge mellem flere forskellige friskpresset juice for at kickstarte kroppen. Hvis du heller ikke kan starte din dag uden kaffe, kan du med glæde se frem til at nyde en af byens bedste friskbrygget kaffe hos Globen Flakket.

  FAQ BOKS

  Hvad er Globen Flakkets adresse?

  Deres adresse er Åboulevarden 18, 8000 Aarhus. Du finder restauranten for enden af åen.

  Hvornår på ugen er der brunch?

  Hos Restaurant Globen Flakket kan du glæde dig til at få brunch lørdage og søndage.

  Hvornår serveres der brunch hos Globen Flakket?

  Globen Flakket serverer brunch i weekenden, og du har som udgangspunkt to timer at nyde din morgenmad i – og det skal ske mellem 9.00-15.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder