Brunch i Jægergårdsgade – nyd din brunch i hjertet af Aarhus

  Aarhus er en by, der byder på mange oplevelser. Både når det kommer til kultur og shopping, men også når det handler om at finde gode spisesteder, hvor du kan nyde en lækker brunch.

  Disse spisesteder er fordelt ud over det meste af Aarhus, men hvis du kommer til byen som besøgende, kan det være rart at nyde din brunch et sted, hvor du samtidig kan opleve en masse andre ting. Her kan du med fordel starte dagen med en lækker brunch i Jægergårdsgade – i hjertet af Aarhus – og herefter på opdagelse og finde ud af, hvad resten af byen har at tilbyde.

   

   

  Hvem tilbyder brunch i Jægergårdsgade?

  Jægergårdsgade ligger som sagt i hjertet af Aarhus, nærmere betegnet på Frederiksbjerg, i gåafstand fra nogle af de mest populære steder i Aarhus midtby. Ikke langt fra Jægergårdsgade finder du derfor Strøget, Bruuns Galleri samt Aarhus havn. Det betyder, at du har masser af muligheder for at planlægge din dag i Aarhus, hvor du kan starte ud med en lækker brunch, så du har energi til at gå på opdagelse i resten af byen.

  Der findes en del forskellige spisesteder i Jægergårdsgade. Når det kommer til brunch, er der fem caféer og restauranter, der skiller sig ud – nemlig:

  1) Restaurant Ombord

  2) Juliette

  3) Greenilicious

  4) Café Støj

  5) Åland

  Alle disse spisesteder tilbyder en lækker brunch, du kan nyde enten alene, sammen med gode venner eller i selskab med din partner.

  Fælles for brunchstederne er, at de har hver deres bud på en lækker brunch, der har respekt for, hvad de fleste opfatter som en traditionel brunch. Det betyder, at deres anretninger har noget for enhver smag – både til dig der fortrækker det traditionelle, men også til dig som er nysgerrig.

   

   

  Brunch i Jægergårdsgade – hvilket sted skal du vælge?

  Af de fem steder vi har nævnt i dette blogindlæg, er det svært at udpege, hvilket sted du bør vælge, da de alle har deres fordele. Det har derfor meget at sige, hvad dine personlige præferencer er.

  Vi anbefaler, at du kaster dig ud i det og prøver de forskellige spisesteder af. Det kræver selvfølgelig, at du er i Aarhus i flere dage, eller at du har en utroligt stor appetit og derfor kan besøge flere steder samme dag. Ellers må du have det til gode til næste gang, du er i Smilets By. 

  Hvis du ikke har så mange dage i Aarhus, en stor appetit eller ved, hvornår du kommer igen, vil vi anbefale dig at bruge internettet til at læse anmeldelser af de enkelte steder. Du kan finde anmeldelser af spisesteder på forskellige hjemmesider som for eksempel Trustpilot eller Tripadvisor, eller du kan tjekke de forskellige spisesteders sociale medier og se, hvad deres tidligere kunder skriver der. 

  Alternativt kan du tage et kig på vores store oversigt over brunchsteder i Aarhus og læse vores beskrivelse af de forskellige spisesteder – måske er der en af dem, der falder i lige præcis din smag.

  Vi håber, du finder dit favoritsted at spise brunch i Jægergårdsgade!

  FAQ BOKS

  Er det nødvendigt at bestille bord til brunch?

  Det kan også være forskelligt. Vi anbefaler, at du kontakter spisestedet på forhånd for at være sikker.

  Hvad koster brunch i Jægergårdsgade?

  Det er lidt forskelligt, men der er heldigvis noget for enhver smag og pengepung.

  Hvor ligger Jægergårdsgade i Aarhus?

  Du finder Jægergårdsgade i centrum af Aarhus – bag ved banegården i den modsatte retning af gågaden.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder