Restaurant Ombord – brunch i Aarhus med et twist

  Jægergårdsgade 71, 8000 Århus Tlf.: 86 19 60 80

  På Jægergårdsgade 71 – en af de mest populære gader i Aarhus – finder du Restaurant Ombord. Her åbnes dørene for, at du kan nyde en velsmagende weekendbrunch i en hyggelig atmosfære. For hvis bare du tager det gode selskab med ombord, så skal de dygtige kokke nok sørge for, at der kræses for dine smagsløg.

  Med en brunch på Restaurant Ombord, kan du nyde et måltid i bydelen Frederiksbjerg. Her kan du for alvor mærke, hvordan både lokale og turister strømmer til for at shoppe, få gode spiseoplevelse og komme ned i gear.

   

  Nyd lækre brunchklassikere hos Restaurant Ombord i Aarhus

  Elsker du brunchklassikere, som alligevel kan overraske en smule? Så er Restaurant Ombord i Aarhus lige et sted for dig. Her kan du nemlig se frem til at få serveret klassikere med et twist. På menuen har de alt fra yoghurt, der er rørt med bærkompot, chiagrød, Egg Benedict, røræg og bacon, toast med skinke og ost og toast med avocado – og du skal selvfølgelig ikke snydes for brunchpandekager og blødende chokoladekage.

  Herudover kan du se frem til, at der også serveres frisk fugt, hjemmelavet marmelade, forskellige slags pålæg, smør, mayo, ost og både lyst og mørkt brød ved bordet.

  Til en merpris kan du nyde kaffe, te og hjemmelavede safter ad libitum fra buffeten. Som prikken over i’et kan du også skåle i mousserende vine – både med og uden alkohol. Hvad end du måtte vælge, kan du se frem til en velsmagende brunch, hvor der ikke mangler noget.

   

   

  Skulle du have flere i din omgangskreds, som du vil nyde en fantastisk brunch med? Så er der selvfølgelig også mulighed for, at I kan tage forbi Restaurant Ombord. For ofte smager maden ekstra godt, når du er i det bedste selskab. Prik derfor endelig restauranten på skulderen, så du kan reservere et bord til jer.

  Ellers er der ikke andet at sige, end at restaurantens brunch klart er en, du skal prøve, næste gang du er i Århus – for det kan bestemt gå hen og blive et nyt favoritsted. Du kan nemlig sætte dig til bords og få en brunch, der er velsmagende, og som du får lyst til at komme tilbage efter. For her serveres der stort set alt, hvad hjertet begærer.

  Rigtig god appetit.

  FAQ BOKS

  Hvor på Frederiksbjerg ligger Restaurant Ombord?

  Du finder restauranten på Jægergårdsgade 71.

  Hvornår på ugen serveres der brunch hos Restaurant Ombord?

  Du kan se frem til brunch både lørdage, søndage og helligdage.

  I hvilket tidsrum serverer Restaurant Ombord brunch?

  Restaurant Ombord serverer i tidsrummet 10-14. Herefter har du mulighed for at vælge andre ting fra menukortet.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder