Smartbox, Go Dream og Morebox – hvor kan du bruge dem til brunch i Aarhus?

  Konceptet med forskellige former for oplevelser der kan købes i form af et gavekort i en lille boks, er blevet en utrolig populær gaveidé blandt danskerne. Det giver da også god mening, da der findes et stort og varieret udvalg af forskellige oplevelser.

  En af de oplevelser du kan købe og give i gave, er en lækker brunch. Og ja – du kan naturligvis også være den heldige modtager af sådan en gave. Uanset hvad skal gavekortet bruges, og her skal du finde et sted, der accepterer gavekortet som betalingsform. 

   

  Smartbox Brunch i Aarhus

  Café Faust er et af de steder i Aarhus, hvor du kan veksle din Smartbox til en lækker brunch med en du holder af. Brunch på Café Faust er en oplevelse i særklasse, og det er noget, du i den grad bør overveje, når du forsøger at finde ud af, hvor du og din følgesvend skal nyde en Smartbox brunch.

  Du finder Café Faust på Åboulevarden langs åen i Aarhus midtby. I nogle tilfælde hvor der ikke er så travlt på caféen, er det muligt at komme ind direkte fra gaden, men ellers er det nødvendigt at booke et bord. Det kan du gøre via Café Fausts egen hjemmeside eller ved at ringe til dem.

   

   

  Go Dream Brunch i Aarhus

  Et af de steder, hvor du kan indløse dit Go Dream gavekort og herefter nyde en lækker brunch for to, er på Café K på M.P Bruunsgade.

  Her kan du nyde en virkelig skøn brunch med din partner, en god ven eller en anden person, du holder af. Alt efter hvilken type brunch gavekortet er til, byder Café K på forskellige former for brunchanretninger. Du kan enten vælge en helt almindelig og traditionel brunch eller en lækker og sydlandskinspireret tapas brunch.

  Uanset om du går efter det ene eller det andet, er brunch på Café K dog en oplevelse i særklasse.

   

   

  Morebox brunch i Aarhus

  Hvis du er den heldige modtager af et Morebox brunch gavekort, så er LAVA Café og Bar et rigtigt godt sted at indløse det. Her får du en af de mest lækre, traditionelle brunchtallerkener i Aarhus.

  Udover at være café og servere brunch og andre forskellige former for lækre retter, fungerer LAVA også som bar om aften. Det er derfor et oplagt sted at starte dagen med en god brunch, inden du går på opdagelse i byen. Herefter kan du vende tilbage til LAVA og nyde et par gode cocktails, inden du runder dagen af.

  Du finder LAVA Café og Bar i hjertet af Aarhus på Åboulevarden langs åen – ikke langt fra Dokk1 og Domkirken. 

   

  FAQ BOKS

  Er det nødvendigt at bestille bord for at bruge sin gaveboks?

  Som nævnt ovenfor kan det i nogle tilfælde være nødvendigt. Det er især på de travle sommerdage. Du kan dog også finde en dag og et tidspunkt på dagen, hvor der ikke er så travlt og komme ind direkte fra gaden.

  Hvordan finder man ud, hvor man kan bruge sin gaveboks?

  Den hurtigste og nemmeste måde at finde ud af, hvor du kan bruge din gaveboks, er ved at gå ind på firmaets hjemmeside og finde de forskellige steder i Aarhus.

  Skal man kontakte caféen eller restauranten i forvejen, hvis man har et gavekort til brunch?

  I princippet burde du bare kunne møde op, men vi anbefaler dog, at du kontakter det pågældende spisested først, da det i nogle tilfælde også er nødvendigt at bestille et bord, inden du kommer.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder