Morgenmad i Aarhus – grød, brød eller den helt store brunch?

  Bor du i Aarhus – eller er du blot på besøg – og ved du ikke helt, hvordan du skal greje den, når det kommer til et lækkert morgenmåltid?

  Hvis du bor i Aarhus, kan du selvfølgelig gøre, som du plejer og lave den selv. Alternativt kan du vælge at opleve nogle af byens mange forskellige spisesteder, der tilbyder forskellige former for morgenmad. Som for eksempel en lækker brunch. Så kan du også sove lidt længere.

  Måske er du på besøg i Aarhus og mangler et godt sted at finde morgenmad – for eksempel et klassisk brunchmåltid?

  Uanset hvilken form for morgenmad du jagter, er du landet på det helt rigtige sted. I dette indlæg kan du nemlig læse om nogle af de forskellige muligheder, du har, når det kommer til at finde en god morgenmad i Aarhus.

   

  Cross Café

  Et af de populære steder at indtage sin morgenmad eller brunch er på Cross Café, som er en af Aarhus’ ældste caféer. Her kan du opleve og nyde en lækker tapas brunch til en rigtig god god pris.

   

   

  Når det kommer til morgenmad i Aarhus, er Cross Café altså et godt sted at starte dagen. Ikke kun på grund af de gode måltider, de tilbyder deres kunder, men også på grund af den hyggelige stemning og atmosfære, samt det at Cross Café ligger centralt i Aarhus – nemlig på Åboulevarden langs Aarhus å.

  Åen som område er et af de mest populære steder i Aarhus og er let tilgængeligt, både hvis du er i bil, kører med offentlig transport eller kommer på gåben.

   

  Restaurant Ombord

  Et andet populært sted at nyde en lækker brunch eller andre former for morgenmad i Aarhus er på Restaurant Ombord. Deres populære brunch er et sikkert valg, da den både indeholder de traditionelle elementer, som du kender fra den klassiske brunch, men også andre elementer som for eksempel chiagrød og et stykke chokoladekage. Det er derfor din egen skyld, hvis du går fra borde og stadig er sulten.

   

   

  Du finder Restaurant Ombord i Jægergårdsgade, som ligger centralt i Aarhus ikke langt fra banegården og Bruuns Galleri. 

   

  Varna Palæet

  Hvis du er til luksuriøse omgivelser og et morgenmåltid udover det sædvanlige, så er Varna Palæet et sted, du bare må opleve.

  Varna Palæet er en af de mest kendte og ikoniske bygninger i Aarhus, og det ligger i idylliske omgivelser omkranset af skov og tæt på stranden. Her kan du – udover en luksuriøs brunch – også gå ombord i den indbydende og lækre brødbuffet, der byder på mange forskellige typer brød. Alt dette tilsammen udgør et godt bud på en god morgenmad i Aarhus.

   

   

  Varna Palæet er et utroligt populært sted, som også bliver brugt til mange forskellige begivenheder som for eksempel bryllupper og konfirmationer. Du kan derfor ikke bare komme ind fra gaden, men er nødt til at bestille et bord – og gerne i god tid da der er mange om buddet.

  FAQ BOKS

  Hvad er bedst til morgenmad – café eller restaurant?

  Det kommer lidt an på din egen smag, men som udgangspunkt er der flere caféer, der tilbyder god morgenmad, end der er restauranter, da mange af restauranterne først åbner senere på dagen.

  Hvad koster god morgenmad i Aarhus?

  Aarhus er en stor by med mange forskellige spisesteder, så du kan finde morgenmad og brunch i mange forskellige prislejer. I sidste ende afhænger det kun af, hvad du har råd til eller lyst til at betale.

  Hvordan finder jeg god morgenmad i Aarhus?

  Vil du finde god morgenmad i Aarhus – måske endda en lækker brunch – så kan du med fordel kigge på brunchårhus.dk, hvor vi har samlet en oversigt over alle morgenmads- og brunchsteder i byen.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder