Varna Palæet – imponerende brunch i eksklusive omgivelser

  Ørneredevej 3, 8000 Århus Tlf.: 86 14 04 00

  Er du på jagt efter en brunch, der kan slå benene væk under dig? Så er Varna Palæet præcis det sted, du skal tage til. Ud over at du kan få en brunch, du sent vil glemme, så kan du sætte dig til bords i eksklusive omgivelser.

  Find derfor gerne et hul i din kalender, så du kan booke et af deres eftertragtede borde.

   

   

  Glæd dig til en overdådig brunch på Varna Palæet i Marselisborg 

  En brunch på Varna Palæet er bestemt noget, du kan glæde dig til. De serverer nemlig en noget så overdådig brunch, hvor der ikke mangler det mindste. I deres buffet finder du alt, hvad hjertet begærer: et udvalg af frugt, chokoladecreme og syltetøj der er hjemmelavet, græsk yoghurt der er toppet med müsli og frugtpuré, ceviche af laks med både forårsløg, peberfrugt og avocado. Du finder desuden bulgursalat, kartoffelsalat, glaserede spoleben, hanebryst, kæmperejer, fiskefrikadeller og røræg – og dette er kun et lille udpluk af buffeten. Herudover kan du klæde dig til den søde afdeling, som byder på pandekager, du kan toppe med ahornsirup samt chokolade cookies, croissanter, pain au chocolat og dagens kage. 

  Der er et varieret udvalg af brød, og du finder alt fra hjemmebagt løgbrød, rundstykker, paniniboller, palæobrød, rugbrød, knækbrød og tranebærbrød.

  Med en brunch på Varna Palæet er drikkevarer inkluderet. Og du vil både kunne slukke tørsten med en kaffe, te og vand ad libitum. Derudover kan du vælge et glas friskpresset appelsinsaft eller et glas æblemost. 

  Som du nok kan fornemme, så er der nærmest ikke den ting, deres buffet byder på. Du kan derfor roligt glæde dig til at få en ekstra god start på dagen, når du vælger en brunch på Varna Palæet.

    

   

  Brunch på Varna Palæet – en helt særlig lokation

  Varna Palæet har en helt særlig lokation. Det er nemlig placeret midt i Marselisborg Skov og med udsigt til havet. Du har derfor rig mulighed for at afslutte din brunch med en forfriskende gåtur – eller svømmetur. Desuden er bygningen utrolig storslået, og det er ikke så underligt, at mange vælger at holde arrangementer der. Det er nemlig et sted, der slår benene væk under de fleste. Derfor bliver det også en helt særlig oplevelse, når du bestiller en brunch lige netop her. 

  Du kan komme væk fra det pulserende byliv og i stedet komme helt ned i gear, da Varna Palæet ligger uforstyrret i skoven. God fornøjelse – og god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvilken adresse har Varna Palæet?

  Varna Palæets adresse er Ørneredevej 3, 8000 Aarhus. Restauranten ligger midt i Marselisborg skov og har desuden udsigt til vandet.

  Hvornår kan du få en brunch hos Varna?

  Du kan få en brunch på Varna Palæet på udvalgte søndage.

  Skal jeg reservere bord til brunch på Varna Palæet?

  Ja, hvis du vil nyde den overdådige brunch på Varna Palæet, skal du bestille bord.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder