God brunch i de forskellige bydele i Aarhus – find din favorit

  Aarhus er en af de ældste byer i Danmark, og den består af mange forskellige bydele – både de gamle og de mere moderne. Ingen af disse bydele står dog, som de gjorde omkring år 948, da Aarhus gik fra at være en bebyggelse til at være en by.

  Til gengæld findes der stadig mange gamle og fascinerende bydele i Aarhus, hvor du kan kan sidde omgivet af flotte og gamle bygninger og nyde en lækker brunch. Men hvordan finder du så en god brunch i Aarhus, og hvilken bydel skal du vælge at indtage dit måltid i? 

  Vi kommer med tre gode bud her.

   

  1) Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret i Aarhus er en af de ældste og bedst bevarede bydele i byen og menes at stamme fra 1400-tallet. Så her har du virkelig nogle historiske og smukke rammer at sidde og nyde din brunch i.

   

   

  En god brunch i Aarhus handler om mere end bare maden; det handler også om stemningen samt byens puls og summen. Den mærker du til fulde i Latinerkvarteret, som er et populært sted at spise brunch både blandt aarhusianere og besøgende udefra.

  Her finder du blandt andet Langhoff & Juul, som serverer forskellige former for brunchanretninger alle sammen kendetegnet ved deres høje kvalitet.

   

  2) Åboulevarden – åen i Aarhus

  Åboulevarden er nok det mest populære samlingssted i Aarhus især på solrige og varme sommerdage. Her finder du også et stort udvalg af forskellige caféer, hvor du kan nyde en lækker brunch eller andre former for cafémad.

   

   

  En af de caféer, hvor du kan få en god start på dagen med en velsmagende brunch, er Café Sidewalk.

  Café Sidewalk ligger tæt på Vadestedet, som er et kendt og populært samlingspunkt, hvor de indfødte og turister i skøn forening sidder og nyder det gode sommervejr med en kold øl. Café Sidewalk’s lokation gør derfor stedet utrolig populært – og kvaliteten er høj, så du kan roligt bruge caféen som udgangspunkt til en god brunch i Aarhus.

   

  3) Trøjborg

  Trøjborg er en bydel i Aarhus, som skiller sig ud fra de andre, fordi det føles som en lille by i byen mere end en egentlig bydel. Det er et utroligt populært sted for mange aarhusianere, der gerne vil have en pause fra storbyens larm.

   

   

  På Trøjborg finder mange et pusterum, som de blandt andet udnytter til at nyde en god og lækker brunch. En af de caféer, hvor du kan gøre netop det, er Café Ziggy, som du finder på Tordenskjoldsgade.

  Cafe Ziggy er det ideelle sted at få en rolig start på dagen og nyde en god brunch i Aarhus. Faktisk glemmer du hurtigt, at du er i Aarhus, da du får en skøn følelse af at være i en mindre provinsby med alt, hvad det indebærer af hygge og lokale gæster på spisestedet.

  FAQ BOKS

  Hvordan finder jeg en god café i en bestemt bydel i Aarhus?

  Den absolut hurtigste og nemmeste måde at finde en café med god brunch i Aarhus, er ved at kigge vores oversigt igennem. Vi har nemlig samlet hver og én på ét sted med en kort beskrivelse af menukort og stemning.

  Hvordan finder jeg ud af, hvilken bydel jeg skal vælge til brunch i Aarhus?

  Når det kommer til at finde en bydel at nyde sin brunch i, så er der ikke så meget andet at gøre end at starte et sted og arbejde dig igennem dem alle. Men hey – det er også en god undskyldning for at prøve de mange forskellige brunchsteder.

  Skal man reservere et bord for at spise en god brunch i Aarhus?

  Dette spørgsmål er lidt 50/50, da man i mange tilfælde godt kan komme ind fra gaden og få et bord. Der er dog også flere spisesteder, der er så populære, at det er nødvendigt at bestille et bord først. Vi anbefaler, at du kontakter spisestedet for at høre nærmere.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder