Stil den lille sult med brunch hos TOASTit i Latinerkvarteret

  Klostergade 68, 8000 Århus Tlf.: 23 30 60 79

  Latinerkvarteret i Aarhus er klart en af de mest populære steder i byen. Her er der placeret et væld af fantastiske caféer og restauranter, som du tydeligt vil kunne dufte, når du går en tur rundt i området. Og kvarteret har meget at byde på – både når det kommer til at stille den lille sult, eller hvis du vil opleve en charmerende del af Smilets By. 

  Du finder Latinerkvarteret i hjertet af Aarhus. Det betyder også, at det er let at komme til, når du skal ind for at spise en dejlig brunch. Hvis du allerede bor i byen, kan du let tage cyklen eller hoppe på det moderne el-løbehjul. 

  I latinerkvarteret er en af de populære spisesteder TOASTit. De er kendt for at lave nogle af byens bedste toast til frokost og aftensmad. Det er dog ikke en undtagelse, når det kommer til deres brunch. Her kan du nemlig få stillet din lille sult med deres snack-toast. Det er en nyhed, da flere af kunderne har efterspurgte en brunch, der er mulighed for at nyde i caféen eller til at tage med, hvis du er på farten.

   

   

  Start dagen med en toast til brunch i Latinerkvarteret

  Hvis du kunne tænke dig en smagsoplevelse, som er udover det sædvanlige, så bør du prøve en brunch hos TOASTit. Her vil du opleve, at en toast ikke bare er en toast. Der er kræset for de enkelte råvarer og tænkt over hver en sammensætning af råvarer. Du vil derfor få en smagseksplosion for hver bid, du tager af. 

  Som en nyhed har TOASTit lanceret en Snack toast, du kan få til brunch sammen med en kop friskbrygget kaffe. Her er det værd at nævne, at toastbrødet er hjemmelavet af deres helt egen surdej. Den er du simpelthen nødt til at smage, hvis du vil smage dit livs bedste toast. 

   

   

  Nyd en frisk brunch hos TOASTit

  Hvis du ikke har den store appetit om morgenen, eller bare elsker toast, så kan du godt glæde dig til at smage deres brunch hos TOASTit.

  Du skal dog nok forberede dig på, at det hurtigt kan blive vanedannende, hvorfor vi ser, at mange af deres kunder kommer igen og igen. Toast får en helt anden betydning, når du først har smagt en toast eller brunch hos TOASTit. Og der er naturligvis mulighed for, at du kan tage din toast med på farten, hvis du vil kickstarte din dag på arbejdet.

  FAQ BOKS

  Hvilke dage tilbyder TOASTit brunch?

  Du kan bestille brunch alle dage i løbet af ugen.

  Hvor holder Café TOASTit til?

  Café TOASTit finder du på Klostergade 68, 8000 Aarhus C – i Latinerkvarteret.

  Hvornår på dagen tilbyder TOASTit brunch?

  Hos TOASTit kan du bestille brunch mandag til fredag fra kl.7.30. I weekenden starter brunch fra kl.9.30.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder