Restaurant Martino – italiensk brunch med udsigt i Marselisborg

  Marselisborg Havnevej 46B, 8000 Århus Tlf.: 86 18 19 69

  Lige ved lystbådehavnen i Marselisborg ligger den italienske Restaurant Martino. Her kan du starte din morgen med en brunch med den flotteste udsigt.

  Du kan se frem til et afbræk fra hverdagen, hvor du kommer helt ned i gear, og hvor du samtidig kan nyde lyden af havet, der omslutter restauranten – meget bedre bliver det nærmest ikke.  

   

   

  Italiensk 7-retters brunch hos Restaurant Martino 

  Når du bestiller en brunch hos Restaurant Martino, kan du se frem til at nyde en imponerende 7-retters menu. Her får du forskellige italienske serveringer. Det gælder alt fra antipasti bestående af to forskellige italienske salamier og syltet grønt til, ligesom du kan sætte tænderne i en napolitansk morgenpizza med mascarpone, kartoffel, lækker trøffel og naturligvis mozzarella. Du får også en klassisk yoghurt, der er toppet med syltede skovbær og naturligvis røræg der er kombineret med sprød parmaskinke. 

  Din 7-retters brunch består også af frisk frugt og italienske oste, du kan nyde med en sød kompot til. Som prikken over i’et kan du nyde både croissant, tiramisu og en surdejsbolle. Du kommer derfor ikke til at gå sulten derfra, når du er færdig med din brunch. 

  Du kan tilkøbe forskellige drikkevarer – både forskellige kaffevarianter, juice og saft. For den lille tørst skal selvfølgelig også kunne slukkes.

  Ud over at restauranten sætter en ære i at servere den bedste mad for dig, ønsker de også, at du skal føle dig ekstra godt tilpas. Du vil derfor blive mødt af et behageligt og smilende personale, der ved alt om, at de gode brunch- og spiseoplevelser hænger sammen med den service, du får. 

   

  Brunch i helt særlige omgivelser hos Restaurant Martino i Marselisborg

  Så snart du når hen til Restaurant Martino, kan du glæde dig til at nyde din brunch i særlige omgivelser. Du har nemlig udsyn til både lystbådehavnen, Marselisborg Skov og naturligvis Ballehage Strand. Du kan derfor komme ekstra meget ned i gear, når du nyder din brunch, så tag endelig en ven, veninde eller måske et familiemedlem med dig, så I kan få lidt ekstra kvalitetstid – og ikke mindst en velsmagende spiseoplevelse i de smukkeste omgivelser. 

  Efter brunchen er der rig mulighed for at gå en tur og udforske området. For den smukke natur og vandet, og selvfølgelig Marselisborg Slot, er lige rundt om hjørnet. Du har derfor en god håndfuld oplevelser i sigte, når du tager fra restauranten.

  God fornøjelse med din brunch – og god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvilke dage er der brunch hos Restaurant Martino?

  Der serveres brunch alle hverdage i Marselisborg Lystbådehavn.

  Hvor ligger Restaurant Martino?

  Restaurant Martino har adressen Marselisborg Havnevej 46 B, 8000 Aarhus. Bedre kendt som Marselisborg Lystbådhavn.

  I hvilket tidsrum er der brunch hos Restaurant Martino?

  Du kan nyde en brunch i tidsrummer fra 10-12.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder