Nyd en vaskeægte amerikansk brunch hos Highway 51 Diner i Aarhus

  M. P. Bruunsgade 42, 8000 Århus Tlf.: 53 31 07 61

  I Aarhus finder du et væld af fantastiske caféer og restauranter, hvor de serverer brunch. Hvis du er på udkig efter et skønt sted, hvor du kan invitere din partner, familie eller venner til brunch i Aarhus, så er Highway 51 Diner et ideelt sted. Her kan du få lov at smage en ægte brunch, som de ville servere den på en diner i USA.

  Highway 51 Diner er placeret i det populære område Frederiksbjerg. Her er der mulighed for at kunne trække sig lidt væk fra den travle midtby, hvor du kan nyde et skønt måltid med mennesker, du holder af. Der er dog stadig kort afstand til centrum, hvis du får lyst til en shoppingtur på Strøget efter en veloverstået brunch hos Highway 51 Diner.

  Hos Highway 51 Diner i Aarhus kan du forvente at træde ind i lokaler, som er indrettet, som var det en 100% ægte amerikansk diner. Stemningen og musikken får dig til at føle, at du er sidder til brunch et sted i USA. Det er derfor en fantastisk oplevelse, som du både må se og opleve sammen med dine børn og din familie.

   

  Smag på brunchanretninger inspireret af en amerikansk diner

  Hvis du altid gerne har villet smage en brunch, som man får serveret på en amerikansk diner, så har du muligheden for det nu. Hos Highway 51 Diner i Aarhus er de gået all in på både indretning, råvarer og brunchanretninger, så du får den samme følelse som en vaskeægte amerikansk diner. Der er derfor garanti for, at du får en helt særlig oplevelse, du ikke finder mange andre steder. 

  Du kan blandt andet sætte dig til bords og bestille stakkevis af amerikanske pandekager med sirup eller chokoladesovs. Du kan også vælge deres Tupelo Platte som består af amerikanske pandekager med sirup, røræg med bacon, pølser, frugt og brownie. Hvis det lyder som noget for dig, så kan det ikke gå stærkt nok med at få bestilt et bord til brunch hos Highway 51 Diner i Aarhus.

   

  Inviter hele familien på brunch hos Highway 51 Diner på Frederiksbjerg

  Vil du overraske din partner eller familie med en oplevelse udover det sædvanlige, så bør du invitere dem en tur på brunch hos Highway 51 Diner i Aarhus. Her er der lagt op til en fantastisk morgen, hvor hele familien kan få et solidt måltid og en helt særlig madoplevelse.

  Personalet og køkkenet hos Highway 51 Diner glæder sig til at byde dig velkommen til deres amerikanske diner. 

  FAQ BOKS

  Hvad er Highway 51 Diners adresse?

  Highway 51 Diner har adresse på M. P. Bruuns Gade 42, 8000 Aarhus.

  Hvilke dage kan du få brunch?

  Alle ugens dage kan du få brunch hos Highway 51 Diner.

  I hvilket tidsrum serveres der brunch?

  Mandag til torsdag serveres der brunch fra 11.00-13.00. Fredag til søndag er tidsrummet 10.00-13.00

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder