Lad dig forføre af den luksuriøse Varna brunch

  Ørneredevej 3, 8000 Århus Tlf.: 86 14 04 00

  Varna Palæet er en af de mest ikoniske og smukkeste bygninger i Aarhus, og det ligger i de mest idylliske omgivelser.

  Udover den smukke placering byder stedet også på den luksuriøse og legendariske Varna brunch. Så hvis du er til en brunch udover det sædvanlige, er Varna brunch i Varna Palæet det perfekte sted for dig.

   

   

  Varna brunch er mere end bare brunch

  Brunch er for mange en enkelt men utroligt lækker form for sen morgenmad. Veltilberedte æg og velstegte baconskiver er alt, hvad mange behøver for at føle, at de har fået en god brunch – og selvom det også kan noget, så er en Varna brunch en oplevelse helt i særklasse.

  Varna palæet er et sted, der er eftertragtet, både når det kommer til bryllupper, runde fødselsdag og andre specielle begivenheder, der fortjener luksuriøse forhold, samt mad og drikke af en vis kvalitet. Det smitter også af på Varna palæets brunchtallerken, der fremstår yderst luksuriøs og indbydende.

   

   

  Er Varna brunch for alle?

  De luksuriøse omgivelser og den utroligt høje standard, når det kommer til Varnas brunch og deres andre retter, kan godt give det indtryk, at Varna palæet ikke er et sted for almindelige og dødelige mennesker. Det kunne dog ikke være længere fra sandheden. Alle er velkomne i Varna palæet, og deres priser er ikke så slemme, når man kigger på, hvad du egentlig får for pengene.

  Ét er, at du får en utrolig lækker brunchoplevelse, noget andet er, at du kan nyde din mad i så smukke og idylliske omgivelser, som du kan i Varna palæet, så er det alle pengene værd og et sted, som alle burde tage sig tid til at besøge.

  Uanset om du er studerende, familiefar, pensioneret eller noget helt fjerde, så er den populære Varna brunch en oplevelse, du burde overveje at tage del i. Du kan sagtens nyde den alene, men det er altid mere specielt, når du deler sådan en oplevelse med nogen, du holder af. Det kunne for eksempel være din partner, et familiemedlem eller en rigtig god ven eller veninde.

  Det er i hvert fald vores klare anbefaling, at du ikke bør du holde dig tilbage på grund af det luksuriøse islæt, men derimod sætte tid og penge af til at skabe nye minder med en, du holder af på dette fantastiske og smukke sted.

  God fornøjelse – du kommer ikke til at gå sulten derfra. Hverken på oplevelser eller i bogstaveligste forstand.

  FAQ BOKS

  Hvad indeholder brunch fra Varna palæet?

  Hvis du forventer lidt røræg og bacon, er du ikke helt forkert på den, men Varna brunch byder på så meget mere end det. Her kan du blandt andet få røget laks, hanebryst, risotto og ratatouille, så at sige at der er tale om en helt normal brunch, ville være forkert.

  Hvor finder jeg Varna palæet?

  Du finder Varna palæet på Ørneredevej i Marselisborg skov – et stenkast fra stranden ved den Uendelige Bro.

  Hvornår kan man få Varna brunch?

  En af de ting der gør, at Varna brunch er så luksuriøs – udover kvaliteten og stedets beliggenhed – er, at den kun bliver serveret på udvalgte søndage. Derfor er det også nødvendigt, at du bestiller bord, da du ikke bare kan gå ind direkte fra gaden.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er

  Nyd en lækker brunch på Café STØJ på Frederiksbjerg

  Frederiksbjerg er et populært område i Aarhus, hvor du finder mange hyggelige og gode spisesteder. Her

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder