Hos Sofies Forældre – morgenmad med hygge og nærvær i midtbyen

  Frederiksgade 74, 8000 Århus Tlf.: 60 80 07 99

  En af de bedste måder du kan starte dagen på, er ved at besøge Hos Sofies Forældre i Aarhus midtby. Her er der skruet ekstra meget op for hyggen, så du kan nyde en god morgenmad med dem, du holder mest af. 

  I denne café i midtbyen kan du se frem til hjemmebag, god kaffe og te. Og allerede når du træder ind ad døren, kan du mærke, at du har en spiseoplevelse i vente i charmerende omgivelser.  

  Hos Sofies forældre Midtbyen

   

  Nyd en skøn morgenmad Hos Sofies Forældre

  Alt efter hvor sulten du er, kan du vælge mellem to forskellige slags morgenmad. Vælger du “Den moderate,” får du serveret et enkelt rundstykke med både pålæg, ost, marmelade, smør, frugt og grønt samt appelsin- eller æblejuice. Derudover kan du vælge forskellige typer brød – valget står mellem en almindelig croissant eller en grov croissant, morgenkage eller rugbrød. Du kan selvfølgelig også nyde en god filterkaffe eller kande te. 

  Presser sulten en smule mere på, kan du du vælge “Den fuldvoksne”. Her består din morgenmad af to rundstykker, et rugbrød, smør, marmelade, pålæg, ost, brie og frugt og grønt. Herefter skal du vælge, om du ønsker en almindelige croissant eller en grov croissant samt en rugbrød eller en morgenkage. Til at drikke kan du få et glas appelsinjuice eller æblejuice, og så kan du se frem til en god kande filterkaffe eller en kande te. 

  Hvad end du vælger, så har du en god morgenmad i vente. Ja, den store af slagsen kan velsagtens kaldes en brunch. Skulle du forelske dig i andet, de har på menuen, så kan du også altid vælge en skøn middagsmad eller kage til kaffen.

   

  Hos Sofies forældre Midtbyen

   

  Morgenmad i midtbyen med plads til alle 

  Hos Sofies Forældre omtaler sig selv som en te- og kaffesalon, hvor der er plads til alle. Det betyder, at du kan tage store som små med dig. Stedet kan derfor være den perfekte destination for familien med små børn. Den uformelle og hyggelige stemning lægger nemlig op til, at der skal kunne slappes ekstra meget af, når morgenmaden nydes lige netop her. 

  Det, at er der er plads til alle, er heller ikke til at tage fejl af, når du får din brunch her. Stemningen er nærværende, og så er betjeningen og personalet utrolig behagelige. Du kan derfor se frem til at have fundet et nyt sted i midtbyen i Aarhus, som du kommer til at besøge regelmæssigt. Som en ekstra bonus får du en brunch, der er til at betale for – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  FAQ BOKS

  Hvad er Hos Sofies Forældres adresse?

  Du finder Hos Sofies Forældre på Frederiksgade 74, 8000 Aarhus.

  Hvad koster morgenmad Hos Sofies Foældre?

  Alt efter hvor sulten du er, kan du i skrivende stund vælge en morgenmad til enten 70 kr. eller 90 kr.

  Må jeg tage børn med på Hos Sofies Forældre?

  Ja, du kan roligt tage både store og små med, når du skal nyde en morgenmad (eller andet godt) Hos Sofies Forældre.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er

  Nyd en lækker brunch på Café STØJ på Frederiksbjerg

  Frederiksbjerg er et populært område i Aarhus, hvor du finder mange hyggelige og gode spisesteder. Her

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder