Brunch på Trøjborg – nyd dagens første måltid lokalt på Trøjborg

  Trøjborg er en helt speciel bydel i Aarhus. Nogle vil betegne den som byen i byen, da du i Trøjborg – selvom du stadig er i Aarhus – får en følelse af at være i en helt anden by.

  Så hvis du leder efter en helt speciel brunchoplevelse, så er brunch i Trøjborg det oplagte valg for dig. De mest populære steder er henholdsvis Café Ziggy og Café K. Begge steder oser af en hyggelig atmosfære, som er perfekt til at starte dagen med en god brunch.

   

  Brunch på Trøjborg – Café Ziggy

  Café Ziggy er for mange indbegrebet af Trøjborg. Du finder Café Ziggy for enden af Tordenskjoldsgade, og her kan du opleve klassiske former for cafémad hele dagen. De er dog af mange mest kendt for deres “Ziggybrunch,” som er en klassisk og traditionel brunch med et moderne twist.

  Her får du både æg, velstegt bacon og godt brød samt andre lækre anretninger. Så hvis du elsker en god og klassisk brunch, så er Café Ziggy et sted, du SKAL besøge.

   

   

  Brunch på Trøjborg – Café K

  Café K betegner sig selv som den hyggeligste café i Smilets By, og det kan der være noget om. Ligesom med Café Ziggy finder du Café K i Tordenskjoldsgade, og her kan du også nyde klassisk cafémad.

  Udover at servere lækre anretninger fungerer Café K også som en yderst populær cocktailbar, så her er det muligt at starte sin dag med en lækker brunch, nyde en lækker burger til aftensmaden og slutte af med lækre cocktails. What’s not to like? 

   

   

  Derfor skal du nyde din brunch på Trøjborg

  Trøjborg er en helt unik bydel i Aarhus, der som nævnt af mange betegnes som en by i byen. Det gør Trøjborg til et utroligt populært sted for mange mennesker. Trøjborg ligger heller ikke langt fra Aarhus Universitet, så du vil opleve rigtigt mange unge mennesker på de forskellige caféer og spisesteder i bydelen. Uanset om du betegner dig selv som ung, midaldrende eller måske endda gammel, så er det stadig en god oplevelse at nyde sin brunch i Trøjborg.

  Udover at byde på nogle af de mest populære caféer og værtshuse i Aarhus, kan Trøjborg også byde på sin helt egen Nordisk Film Biograf, hvilket gør, at du kan planlægge hele din dag i området uden at skulle tage ind til midtbyen for at opleve noget. Du kan for eksempel starte ud med en lækker brunch på en af de to nævnte caféer og herefter gå på opdagelse i bydelen, inden du slutter af med en god middag, en god film og et par lækre cocktails.

  Trøjborg er i sandhed et unikt sted og et sted, som ikke mange danske byer kan prale af. Så hvis du planlægger at besøge Aarhus i den nærmeste fremtid, og du elsker at starte din dag med en lækker brunch, så går du ikke galt i byen, hvis du beslutter dig for at besøge bydelen. 

  FAQ BOKS

  Er brunch dyrt på Trøjborg?

  Prisen ligger på nogenlunde samme leje, som den gør alle andre steder.

  Hvordan finder jeg til Trøjborg?

  Hvis du er i bil, så indstiller du bare din GPS. Hvis du derimod er kommet til Aarhus med offentlig transport, så finder du let en bus overfor banegården i Aarhus C.

  Hvorfor skal jeg vælge brunch på Trøjborg?

  Du skal vælge at nyde din brunch på Trøjborg, hvis du elsker at være i en storby, men samtidig godt kan lide den provinsielle følelse samt lækre brunchsteder.

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder