Spis lækker brunch og nyd udsigten over Aarhus fra Salling ROOFTOP

  Salling, 8000 Århus Tlf.: 87 78 60 00

  Generelt har Aarhus, som den største by i Jylland, en masse at byde på. Her finder du et væld af spændende butikker og fantastiske spisesteder rundt i hele byen. Et populært sted i Aarhus er blandt andet Salling ROOFTOP.

  Salling ROOFTOP har nok måske en af byens ultimativt bedste placeringer, da det både ligger i hjertet af Aarhus centrum, men også fordi det er hævet over byens bygninger. Det vil sige, at du faktisk får 360 graders udsigt over hele byen. Det er derfor uden sammenligning en af byens favoritsteder, når du skal ud og spise en lækker brunch i “Smilets By”. 

  Salling ROOFTOP finder du inde midt i hjertet af gågaden i Aarhus. Det er derfor let at komme til med bil eller offentlig transport, hvis du kommer udenbys fra. Salling har derudover sit eget parkeringshus, hvis du vil parkere din bil sikkert og i tørvejr, mens du nyder en velsmagende brunch.

  Hvis du selv er fra Aarhus, er det naturligvis også let at komme til Salling ROOFTOP. Restauranten er netop placeret i gågaden, så du enten kan starte med eller slutte af med en shoppingtur, efter du har nydt en lækker brunch. 

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af Salling (@sallingdk)

   

  Spis en brunch under åben himmel hos Salling ROOFTOP

  Til trods for at Salling ROOFTOP har en central placering i hjertet af Aarhus, kommer du til at nyde din brunch med udsigt over hele byen. Restauranten er nemlig placeret, så du er hævet over hele Aarhus midtby. Du kan dermed enten sidde indenfor eller ude under åben himmel og smage på en udsøgt, lækker brunch.

  Når det er godt vejr, trækker de fleste sig ud på den åbne terrasse, som Salling ROOFTOP har at byde på. Her kan du nyde en friskpresset kold juice eller en friskbrygget varm caffe latte sammen med en fantastisk brunch.

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af Salling (@sallingdk)

   

  Inviter hele familien på byens bedste brunch i Aarhus

  Vil du forkæle din partner eller hele familien, så bør du invitere på brunch hos Salling ROOFTOP. Her kan I kickstarte dagen med et solidt og velsmagende måltid, mens I ser byen vågne. Salling ROOFTOP har skabt de helt perfekte rammer for, at du kan slappe af og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er mulighed for at bestille brunch som enkelte retter eller vælge en sammensat menu. 

  Skyd dagen i gang med en lækker og udsøgt brunch hos Salling ROOFTOP. Skynd dig at bestille bord eller kig forbi restauranten, da der kan være rift om pladserne.

  FAQ BOKS

  Hvad er Salling ROOFTOPs adresse?

  Adressen for Salling ROOFTOP er Søndergade 27, 8000 Aarhus. Du finder restauranten på toppen af Salling, der ligger midt i gågaden.

  Hvornår kan du nyde en brunch hos Salling ROOFTOP?

  Alle dage kan du bestille og nyde en brunch hos Salling ROOFTOP.

  Hvornår serveres der brunch hos Salling ROOFTOP?

  Der er brunch på menuen indtil kl. 12.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder