Sjette Frederiks Kro – udsøgt brunch i Risskov i smukke omgivelser

  Salonvejen 1, 8240 Risskov Tlf.: 86 16 14 00

  På en af de bedste lokationer i Risskov finder du Sjette Frederiks Kro. Her kan du nyde en unik version af en brunch. Eller Kronch som de selv kalder den.

  Du kan på mange måde se frem til en spiseoplevelse, du ikke vil glemme. For du kan sidde og nyde en smuk udsigt til vandet og Den Permanente på den ene side og Risskov på den anden side. Du kan derfor også benytte dig af en af de mest populære badestrande og skove i Aarhus, når du har nydt din brunch.

   

   

  Sjette Frederiks Kro – brunch i Risskov med smagfulde specialiteter

  Hvis du vil nyde en særdeles velsmagende brunch, så er Sjette Frederiks Kro stedet, du skal besøge. Aarhus Update har blandt andet kåret stedets brunch som Byens Bedste, og det vil du helt sikkert også opleve.

  Brunch hos Sjette Frederiks Kro er lavet som en buffet, der byder på diverse specialiteter som cremet salat af koldrøget færøsk laks, kyllingesalat med forskellige friske urter, rødbeder der er bagte og blandet charcuteri. Dertil kommer der pålæg som hjemmelavet rullepølse, kalkun der et letrøget og grillet skinke. Hvis du elsker smørelse i forskellige afskygninger, så skal du prøve deres pesto, bønnemos eller hummus. Derudover er der lavet forskellige anretninger med græsk yoghurt, et væld af forskellige toppings, oste såsom Brie De Meaux, Comté og Fourme d’Ambert, hjemmelavede marmelader, karamel spread og æblesmør. Som prikken over i’et kan du nyde brød og kager fra deres helt eget bageri.

  Du kan altså se frem til en brunch, hvor der absolut ikke kommer til at mangle noget. Og samtidig kan du få en velsmagende spiseoplevelse med dem, du holder mest af.

  Som prikken over i’et er der altid utrolig god og behagelig service, når du bestiller et bord til brunch hos Sjette Frederiks Kro.

   

   

  Nyd din brunch i Risskov med drikkevarer ad libitum

  Mens du nyder din brunch hos Sjette Frederiks Kro, kan du samtidig se frem til drikkevarer ad libitum. Du får blandt andet stillet kaffe og vand på dit bord, og derudover kan du nyde friskpresset juice, ingefærshots eller måske en kop te fra buffeten. Også her er det ikke til at komme uden om, at der er prioriteret gode råvarer.

  Vær gerne opmærksom på, at du har et bord i en tidsbegrænset periode. Din reservation vil nemlig gælde i op til to timer. Men det giver også rig mulighed for at prøve alle de lækre ting, restaurantens brunch byder på.

  FAQ BOKS

  Hvilke dage tilbyder Sjette Frederiks Kro brunch?

  Du kan både nyde din brunch lørdage og søndage.

  Hvor ligger Sjette Frederiks Kro?

  Sjette Frederiks Kro har adresse på Salonvej 1, 8240 Risskov. Det er placeret helt ned til Den Permanente.

  I hvilket tidsrum kan jeg få brunch?

  Lørdage kan du både booke en tidlig brunch fra kl. 08.30 – 10.45 eller en sen brunch kl. 11.15 – 13.30.
  Søndage er tidsrummet kl. 09.00 – 12.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder