Piccolo Grappa – italiensk brunch i Risskov

  Nordre Strandvej 39, 8240 Århus Tlf.: 24 41 20 70

  Kunne en italiensk brunch i Risskov være fristende? Så er der god grund til at tage forbi Piccolo Grappa. Her kan du få den perfekte start på dagen med en lækker brunch, der byder på gode smagssammensætninger.

  Du kan samtidig nyde din mad i ekstra flotte omgivelser. Stedet har tilbage i 2020 været igennem en større renovering for at skabe flere pladser – og det har samtidig skabt en ekstra hyggelig oase. 

   

   

  Delevenlig brunch hos Piccolo Grappa i Risskov 

  Den brunch du kan bestille hos Piccolo Grappa er delevenlig og som skabt til to personer. Den byder blandt andet på deres økologiske røræg med parmesan og trøffel, som i den grad må prøves. Dertil får du yoghurt med både søde mandler og citron, du kan nyde forskellige italienske skinker og salami, som kommer med både oliven og en kompot lavet af cannellinibønner. Du skal heller ikke snydes for en italiensk ost, der kommer med syltede druer. I det søde hjørne serveres en æblekompot. 

  Til din brunch medfølger der forskellige slags brød. Du kan både sætte tænderne i friskbagt brød, lækre croissanter og Piccolo Grappas helt egen Ferrero Rocher. Du har altså en utrolig lækker og velsmagende brunch i sigte med den, du holder allermest af. Og du kommer sikkert til at smage varianter, du ikke har prøvet før – og det er selvfølgelig det fantastiske ved at spise ude. 

  Det gode ved at besøge Piccolo Grappa er, at de har meget andet på menuen end brunch. Hvis du derfor forelsker dig i den mad, de laver, så kan du både se frem til deres frokostretter og naturligvis deres aftenserveringer. De skuffer nemlig bestemt heller ikke. Der er nemlig tale om en restaurant, som i den grad har styr på deres håndværk, de gode smage og de gode råvarer, og det kan du ikke undgå at bemærke, når du tager din første bid hos dem.

   

   

  Brunch i skønne omgivelser hos Piccolo Grappa i Risskov 

  Piccolo Grappa har en utrolig god placering i Risskov. Restauranten er nemlig kun en lille gåtur fra havet og stranden, som du med fordel kan besøge, når du har spist din mad.

  Hvis vejret tillader det, kan det også anbefales, at du nyder din brunch udenfor. Du vil nemlig for alvor kunne mærke hvor livlig og hyggelig Risskov er. Restauranten har en central placering, hvor du kan følge med i meget af det, der foregår.

  Velbekomme – og god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvilke dage er der brunch hos Piccolo Grappa?

  Du kan glæde dig over, at der er brunch alle ugens dage hos Piccolo Grappa.

  Hvilken adresse har Piccolo Grappa?

  Du finder Piccolo Grappa på Nordre Strandvej 39, 8240 Risskov.

  I hvilket tidsrum er der brunch hos Piccolo Grappa?

  Du kan få brunch i tidsrummet 09.00-12.00 på alle ugens dage.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder