JUHLs i Magasin – brunch i en lille oase

  Magasin Aarhus, 8000 Århus Tlf.: 42 90 70 77

  JUHLs, som du måske også kender som Greenilicious, har nok en af de bedste placeringer i byen. Du kan nemlig nyde deres brunch i Magasin i midtbyen – mere centralt bliver det ikke. Du har samtidig mulighed for at trække dig ud, hvis vejret er godt, så du kan mærke det pulserende byliv tæt på. 

  JUHLs har indrettet sig, så du kan få en lækker brunch i en fantastisk lille oase. Du kan derfor roligt se frem til at sætte dig til bords hos dem. 

   

  Smagfuld brunch hos JUHLs i Magasin 

  Det er ingen tvivl om, at du har en velsmagende brunch i vente, når du får en brunch hos JHULs. Der er nemlig kræset for de gode smage og ikke mindst de gode smagssammensætninger. 

  Bestiller du deres brunch, kan du se frem til et glas appelsinjuice, der er helt nypresset. Du kan få en valgfri kaffe, og hvis det frister, kan du tilkøbe bobler. Derudover kan du glæde dig til at sætte tænderne i nogle af deres egne favoritter. Det gælder blandt andet surdejsbrød, som du kan nyde med smør, marmelade og en vesterhavsost til. Hvis du også mener, at enhver brunch bør inkludere græsk yoghurt, så bliver du heller ikke skuffet. Du får den nemlig serveret med både granola og rabarberkompot. Du får desuden både scrambled eggs, der kommer med ramsløgspølse, og rørt laks. Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for frisk frugt og lidt sødt. 

  Med en brunch hos JUHLs kommer du bestemt ikke til at gå sulten derfra. Og med de gode smage og fine anretninger bør du bestemt ikke snyde dig selv for et besøg her. 

   

  Brunch i hjertet af Aarhus hos JUHLs i Magasin 

  Kunne du tænke dig en brunch i hjertet af Aarhus? Så er JUHLs bestemt et besøg værd. Her sidder du midt i en af de mest populære stormagasiner i byen, og du har udsigt til åen, som også er meget besøgt året rundt. Du kan derfor overveje, om ikke du skal sætte dig udenfor, så du for alvor kan mærke miljøet her. 

  Efter din brunch er der god mulighed for at udforske Latinerkvarteret, som gemmer på en masse historie, specialbutikker og charme. Og i modsatte retning har du Strøget, hvor du kan shoppe i de mange butikker, som Aarhus byder på. 

  FAQ BOKS

  Er JUHLs og Greenilicious det samme?

  Både og. JUHLs er en del af Greenilicious, men du finder også en Greenilicious på Frederiksbjerg.

  Hvad er JUHLs adresse?

  Du finder JUHLs i Magasin, som har adressen Immervad 2-8, 8000 Aarhus.

  Hvilke dage kan der nydes brunch hos Greenilicious?

  Du kan se frem til at få brunch alle ugens dage på den populære café.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er

  Nyd en lækker brunch på Café STØJ på Frederiksbjerg

  Frederiksbjerg er et populært område i Aarhus, hvor du finder mange hyggelige og gode spisesteder. Her

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder