Dalle Valle på Frederiksbjerg – brunch hvor der ikke mangler noget

  M.P. Bruuns Gade 49, 8000 Århus Tlf.: 86 20 20 60

  Elsker du en brunch, hvor der bestemt ikke mangler noget? Og hvor du kan få nærmest lige det, som hjertet begærer? Så bør du tage forbi Dalle Valle på Frederiksbjerg i Aarhus.

  Dalle Valle er blandt andet kendt for deres store buffet, som er til at betale for. Her får du nemlig meget for pengene, når du bestiller deres brunch. 

   

   

  Den perfekte brunch til hele familien hos Dalle Valle på Frederiksbjerg 

  Hvis du ønsker at starte dagen med en skøn brunch med din familie, så er Dalle Valle lige det sted, I skal tage hen. Her er der nemlig højt til loftet, god plads og en buffet, som både store og små vil elske. Samtidig er stemningen uformel – og det kan være rart at vide, særligt hvis familiens yngste skal med. Det skal selvfølgelig fremhæves, at de unge i familien helt sikkert også vil synes godt om buffeten. Den byder nemlig på mange sikre valg, som smager godt.  

  Når du går i gang med at udforske buffeten, vil du hurtigt opdage, hvor mange valgmuligheder der er. Og i og med at du må gå derop, så mange gange du ønsker, så kommer du ikke til at gå sulten derfra. 

   

   

  Nyd en brunch alle ugens dage hos Dalle Valle på Frederiksbjerg 

  Et stort plus ved at tage på Dalle Valle på Frederiksbjerg er, at du kan nyde deres brunch alle ugens dage. Hvis du har brug for et afbræk fra en travl hverdag, så er der ekstra god grund til, at du starter dagen her. Du kommer ind i et hyggelig atmosfære, hvor der samtidig er fokus på en god betjening – det har nemlig også meget at sige for oplevelsen med at spise ude. Du har derfor også ekstra god grund til at tage dine yndlingspersoner med ind for at nyde en god brunch.

  Når du er færdig med at spise, kan du med fordel tage på shoppingtur i Bruuns Galleri. Her har du rig mulighed for at finde en ting eller to, som du måske står og mangler. Du er desuden også utrolig tæt på den populære Jægergårdsgade på Frederiksbjerg, hvor du kan slentre en tur for at se de mange specialbutikker, caféer, kaffebarer, vinbarer m.m.

  Der er noget for enhver smag i denne bydel. Derfor er den også blevet utrolig populær blandt lokale aarhusianere, men også blandt turister som kommer til byen for at mærke det pulserende byliv. 

  FAQ BOKS

  Hvad er Dalle Valles adresse?

  Dalle Valles adresse er M. P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus – du finder restauranten i Bruuns Galleri.

  Hvilke dage tilbydes der brunch hos Dalle Valle?

  Du kan se frem til at få brunch alle ugens dage hos Dalle Valle.

  Skal jeg reservere bord hos Dalle Valle?

  Nej, det er ikke nødvendigt at reservere et bord til brunch hos Dalle Valle. Vil du være på den sikre side, er det dog altid en god idé.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder