Café Jorden – brunch i hyggelige omgivelser i Latinerkvarteret

  Badstuegade 3, 8000 Århus Tlf.: 86 19 72 22

  I det charmerende Latinerkvarter finder du Café Jorden. Med en adresse på Pustervig Torv har stedet den helt perfekte placering, hvis du vil nyde en brunch i hyggelige omgivelser. Du befinder dig nemlig i en af de ældre bydele i Aarhus, som er karakteriseret ved de brostensbelagte gader og fortove.

  Der er uden tvivl noget helt særligt over Latinerkvarteret – og det vil du sikkert også bemærke, så snart du sætter dine ben her. 

   

  Café Jorden Latinerkvarteret

   

  Nyd din brunch i en afslappet atmosfære hos Café Jorden 

  Hvis du foretrækker at nyde en brunch i en afslappet atmosfære, så er Café Jorden et perfekt match. Her kan du nemlig læne dig godt tilbage og nyde en velsmagende brunch sammen med dem, du holder af. 

  Skulle du time din brunch med en dag, hvor vejret er godt, så sæt dig endelig udenfor. Her kommer du nemlig endnu tættere på det charmerende byliv, der både er på Pustervig Torv og selvfølgelig i Latinerkvarteret generelt.

  Det kan også anbefales, at du nyder din brunch i caféens utroligt charmerende gårdhave, som er fyldt med grønt liv og hyggelig belysning. Her er der ekstra god mulighed for at nyde din mad og det gode selskab, du er kommet med. 

   

  Café Jorden Latinerkvarteret

   

  Glæd dig til en simpel men velsmagende brunch i Latinerkvarteret

  Når du ønsker at få en brunch hos Café Jorden, så kan du se frem til en simpel, men alligevel velsmagende oplevelse. Og det er selvfølgelig et must, når du har taget tid ud af kalenderen til at starte din dag med en god brunch i Latinerkvarteret. Du kan desuden glæde dig over, at du kan bestille deres brunch alle ugens dage. Det kan derfor være en ekstra god undskyldning for at holde fri eller skubbe arbejdsdagen en smule.

  På ethvert cafébesøg har betjeningen også noget af sige for det samlede indtryk, du går derfra med. Og her skuffer Café Jorden bestemt ikke. De har et venligt og imødekommende personale, som er nede på jorden, og som ser frem til at tage imod dig. Du kan derfor glæde dig til, at du vil føle dig ekstra godt tilpas, når du vælger at nyde din brunch her. 

  Skulle der være andet, der frister på caféens menukort, så tilbyder de både frokostserveringer og aftenserveringer. Du skal selvfølgelig også være velkommen til at nyde en kop kaffe, en øl eller andet koldt til ganen. Det er der nemlig rig mulighed for her. 

  God appetit!

  FAQ BOKS

  Hvad er Café Jordens adresse?

  Caféens adresse er Badstuegade 3, 8000 Aarhus i det populære Latinerkvarter.

  Hvad er caféens telefon nummer, hvis jeg vil booke et bord?

  Du kan kontakte caféen på telefonnummer 86 19 72 22.

  Hvornår på ugen serveres der brunch hos Café Jorden?

  Café Jorden tilbyder brunch alle ugens dage.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

  I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er

  Nyd en lækker brunch på Café STØJ på Frederiksbjerg

  Frederiksbjerg er et populært område i Aarhus, hvor du finder mange hyggelige og gode spisesteder. Her

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder