Café Drudenfuss – brunch i det hyggelige Latinerkvarter

  Graven 30, 8000 Århus Tlf.: 86 12 82 72

  Kunne du tænke dig et velfortjent afbræk fra hverdagen, som er kombineret med en lækker morgenmad? Så skal du lægge vejen forbi Café Drudenfuss. Midt i den travle og charmerende bydel, Latinerkvarteret, finder du denne café, på Aarhus’ nok hyggeligste hjørne. Med deres smukke og charmerende facade, den gode stemning og den velsmagende mad, er der ikke noget at sige til, at det er et populært spisested. 

  Som noget unikt er Drudenfuss en af de caféer, som har rødder tilbage til 80’erne, hvor caféer for alvor blev populære. Og lige siden de åbnede, har de været et af de hænge-ud-steder i Aarhus, hvor det bugner af liv. Det er uanset, om det er inde i caféen eller for de gæster, som nyder deres mad ude. 

  Drudenfuss er en café i en velindrettet berlinerstil, hvor der har været fokus på at skabe en afslappet atmosfære, så snart du træder ind hos dem. Du kan derfor også se frem til nyde en god brunch i omgivelser, du helt sikkert får lyst til at vende tilbage til. 

   

   

  Brunch på Café Drudenfuss der gør indtryk 

  Når du bestiller brunch på Café Drudenfuss, kan du se frem til at få en platte serveret, der gør indtryk. På menuen er der økologiske scrambled eggs – og naturligvis kombineret med sprød bacon. De har lavet deres egen kokos-coyo både med honning og granola. Derudover kan du nyde avocado med rejer og dild, som er toppet med en citronmayo, du får charcuteri, velsmagende ost og den franske dessert æble-clafoutis med kanelfløde.

  Du har også mulighed for at bestille deres egen Drudenfuss brunch. Her byder de på hjemmelavet kartoffelrösti, pocheret æg, ristet brød der er toppet med røget laks, hjemmesyltede rødløg og tilhørende citron- og dildmayo. Derudover skal du heller ikke snydes for deres egen granola og så naturligvis deres æble-clafoutis med kanelfløde.

  På menukortet har du også mulighed for at bestille morgenmad á la carte, som bestemt heller ikke kommer til at skuffe dig. Her finder du alt fra fyldt croissant, avocadosandwich, Eggs Benedict, Eggs Benedict Royal og Croque Monsieur. 

  Du har naturligvis mulighed for at bestille de drikkevarer til din mad, som du måtte ønske.

   

   

  Hvad end du måtte bestille, vil du opleve, hvordan der er kræset for de små detaljer, så du kan få en god spiseoplevelse sammen med dem, du holder mest af. For hvis du tager det gode selskab med, så sørger Drudenfuss for, at jeres brunch ikke går i glemmebogen lige foreløbigt. 

  Rigtig god appetit. 

  FAQ BOKS

  Hvilke dage på ugen er der brunch hos Drudenfuss?

  Du kan nyde brunch alle ugens dage på Café Drudenfuss.

  Hvilken adresse har Café Drudenfuss?

  Café Drudenfuss' adresse er Graven 30, 8000 Aarhus.

  I hvilket tidsrum serveres der brunch?

  Du kan få brunch på Drudenfuss i tidsrummet 9-14.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch Århus

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

  Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

  Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

  Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

  I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

  Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

  Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder