Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

    Rosengade 12, 8000 Århus Tlf.: 86 13 82 22

    Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der Casablanca. Her er der kræset for selv de mindste detaljer, og du kan nyde smagsvarianter og sammensætninger, der kommer til at gøre indtryk. Derfor er denne café også yderst populær året rundt. 

    Casablanca har adresse i den populære bydel, Latinerkvarteret, og det er det perfekt sted at tage hen, når du ønsker god mad i skønne omgivelser. Du træder nemlig ind på en café, der er yderst velbesøgt. De har intet mindre end 600 gæster om ugen – det fortæller også lidt om, at der er god grund til at booke et bord. 

     

     

    Casablanca i Latinerkvarteret – her får du byens (måske) bedste brunch

    Når du bestiller brunch på Casablanca i Latinerkvarteret, kan du se frem til at få byens bedste brunch. Det er nemlig en af de priser, de har vundet. Det er der da heller ikke noget at sige til. Deres buffet byder på alt fra en cremet salat bestående af koldrøget laks, en salat på kylling med friske urter, cornichoner og sennep samt rødbeder der er bagt kombineret med mandler og hytteost. Derudover kan du få velsmagende bønnemos, pesto, perlebyg og hummus, hjemmelavet rullepølse og hjemmelavet leverpostej.  

    Hvis du foretrækker en brunch med både yoghurt, forskellige oste og tilbehør som kompot, marmelade, karamel spread og æblesmør, så er det også at finde i deres buffet. Og så kan du også nyde både brød og kager fra deres eget bageri. 

    På dit bord serveres der både kaffe og vand. Derudover kan du nyde både friskpresset juice, økologiske ingefærshots og te ad libitum. 

    Hvis du ønsker at tage familiens små med ud, så skal du være mere end velkommen til det. Det vil helt sikkert også være noget, de vil elske – og så er prisen for børn under 6 år mindre end for voksne. 

     

     

    Brunch med godt værtskab på Casablanca 

    Udover en udsøgt brunch kan Casablanca også byde på utrolig godt værtskab. Og det har også meget at sige for oplevelsen af at spise ude. Derfor kan du sætte dig godt til rette i deres café og nyde, at der kræses godt om dig. For det er langtfra en selvfølge, at der er så god betjening, som du vil opleve her. 

    Uanset hvilken dag på ugen du måtte ønske brunch, er det muligt at få på Casablanca. Når du booker et bord til brunch, så vær gerne opmærksom på, at du har dit bord i to timer.

    FAQ BOKS

    Hvad koster brunch på Casablanca?

    I hverdage er prisen 225 kr. I weekenden lyder prisen på 250 kr.

    Hvilke tidspunkter kan jeg nyde en brunch på Casablanca?

    Mandag til fredag er brunchen fra 9-13. Lørdage og søndage er tidsrummet 08.30-13.00.

    Hvor ligger Casablanca?

    Casablancas adresse er Rosensgade 12, 8000 Aarhus.

    Find vej her

    Top 3

    Brunch Århus

    Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

    Overdådig brunch på Casablanca i Latinerkvarteret

    Hvis der en café i Aarhus, som byder på en yderst imponerende brunch, så er der

    Juliette – smagfuld og varieret brunch på Frederiksbjerg

    I hjertet af den populære bydel Frederiksbjerg finder du Juliette. En café hvor der er lagt

    Morgenmad og brunch på restaurant Langhoff & Juul i Latinerkvarteret

    Latinerkvarteret er et af de mest populære steder, når det kommer til caféliv og gode spisesteder