Lava Café & Bar – Hyggelig og afslappet brunch ved åen

    Åboulevarden 22, 8000 Aarhus C Tlf.: Tlf.: 25 53 30 31

    Lava Café & Bar i hjertet af Aarhus er det perfekte sted til at nyde en lækker brunch i hyggelige omgivelser. Caféen ligger centralt, kun et par minutters gang fra Strøget, Dokk1 og domkirken, og det venlige personale står altid klar til at byde dig velkommen med et smil.

    Indenfor er atmosfæren afslappet og hyggelig, hvilket gør det nemt at føle sig hjemme fra første øjeblik, man træder ind ad døren. Den gode service, beliggenheden ved åen og det store menukort skaber de perfekte rammer for en dejlig brunchoplevelse midt i Aarhus.

    Vis dette opslag på Instagram

    Et opslag delt af GRØD (@groedcph)

    Lækker brunch i forskellige udgaver

    Brunchmenuen hos Lava Café & Bar rummer noget for enhver smag. Her kan du vælge mellem forskellige typer af brunch – fra klassiske til grønne brunchtallerkener. Fælles for hele menukortet gælder det, at både kvaliteten og smagen er i højsædet.

    “Den Klassiske” er et sikkert hit for alle, der elsker de traditionelle morgenmadsklassikere. Her får du blandt andet yoghurt med mango-coulis og müsli, scrambled eggs, brunchpølser, bacon, vesterhavsost og hjemmebagt brød. Du kan også vælge “Den Smukke”, der udover müsli, ost og scrambled eggs, også byder på blandt andet røget laks, avokado og rejesalat.

    Samtidig er menuen fyldt med spændende plantebaserede alternativer. Du kan for eksempel vælge “Den Vegetariske” med blandt andet hjemmelavet svampesalat, hummus, frugt, bagt krydret tomat og gammeldags æblekage med makroner og flødeskum. “Den Veganske” byder på lækre grønne retter som chiagrød, hjemmelavet marmelade, frugt, æblegrød og crispy no-chicken med stegt grønt af svampe, rødløg & peberfrugt.

    Hvis du ikke nødvendigvis er på jagt efter en komplet brunchmenu, er der flere individuelle retter på menukortet, som skiller sig ud. Caféens morgenmadstallerken giver en let og velbalanceret start på dagen med blandt andet yoghurt, chorizo, frugt, blødkogt æg og hjemmebagt brød. Derudover kan du også forkæle dig selv og spise dig mæt i amerikanske pandekager med masser af sirup.

    Vis dette opslag på Instagram

    Et opslag delt af GRØD (@groedcph)

    Din nye favoritbrunch i Aarhus

    Lava Café & Bar er det oplagte valg, uanset om du ønsker at starte dagen med en lækker brunch, mødes med venner til en hyggelig kaffe, eller bare tage en pause fra byens liv. Med sit brede udvalg af brunchretter, det venlige personale og den skønne beliggenhed ved åen er der ingen tvivl om, at dette er et brunchsted, som du vil vende tilbage til igen og igen.

    Så hvis du leder efter et sted at nyde en brunch i hjertet af Aarhus, er Lava Café & Bar uden tvivl et besøg værd.

    Der serveres brunch alle ugens dage frem til kl. 13:00.

    Hjemmeside: https://lavaaarhus.dk/

    Find vej her

    Top 3

    Brunch Århus

    Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Århus bedste brunchsteder

    Lava Café & Bar – Hyggelig og afslappet brunch ved åen

    Lava Café & Bar i hjertet af Aarhus er det perfekte sted til at nyde en

    GRØD – nyd byens bedste grød som brunch i Aarhus

    I Latinerkvarteret i Aarhus finder du en af byens helt særlige cafeer, nemlig GRØD. Generelt er